NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Διάκριση του web design studio fourpillars στα Lovie Awards 2020

Διάκριση του web design studio fourpillars στα Lovie Awards 2020

Το web design studio fourpillars ανακοίνωσε την κατάκτηση των Silver Lovie και People's Lovie βραβείων της κατηγορίας «Best use of Animation in web design», για την σελίδα fourpillars.studio, στα πανευρωπαϊκά βραβεία Lovie Awards 2020.

«Η νίκη μας στο διαγωνισμό αποτελεί μια μεγάλη διάκριση και ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα! Με σχεδόν 1.000 συμμετοχές από 30 και πλέον χώρες, και 55.000 ψήφους, τα 10α Ετήσια Βραβεία Lovie είναι τα μεγαλύτερα στην ιστορία του θεσμού. Ως νικητές των Lovie Awards, συμμετέχουμε κι εμείς στο να μπουν υψηλά στάνταρ ποιότητας στο Ευρωπαϊκό Διαδίκτυο.» δήλωσε ο διευθυντής δημιουργικού Σπύρος Ξένος.

Ο σκοπός των Βραβείων Lovie είναι να αναδείξουν τη μοναδικότητα της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Κοινότητας, μέσα από κορυφαία ευρωπαϊκά δημιουργικά γραφεία και εκδοτικούς οίκους, πολιτιστικούς οργανισμούς καθώς και ανεξάρτητους δημιουργούς. Τα Βραβεία Lovie είναι ο μόνος πανευρωπαϊκός οργανισμός υψηλού κύρους, που βραβεύει την αριστεία στο διαδίκτυο. Η κριτική επιτροπή για τα Gold, Silver και Bronze είναι από τα μέλη της Διεθνούς Ακαδημίας Ψηφιακών Τεχνών και Επιστημών (IADAS). Επίσης, το κοινό ψηφίζει διαδικτυακά τους αγαπημένους του φιναλίστ σε κάθε κατηγορία, για το βραβείο The People’s Lovie Award.

«Η fourpillars είναι ένα νέο και σύγχρονο web design studio με καινοτόμες ιδέες, που παρέχει λύσεις υψηλής αισθητικής, ποιότητας και λειτουργικότητας που ξεκίνησε την λειτουργία του τον Φεβρουάριο του 2020. Excellence, Edge, Integrity, Simplicity είναι οι τέσσερεις πυλώνες που διέπουν κάθε πτυχή της δημιουργικής και παραγωγικής διαδικασίας που ακολουθεί.

Η μοναδικότητα της fourpillars είναι ότι δημιουργεί λύσεις υψηλής ποιότητας, προσεγγίζοντας την κάθε μια με μοναδικότητα, συνδυάζοντας αρμονικά την τεχνολογία και τη δημιουργικότητα. Το αποτέλεσμα, είναι να δημιουργεί υψηλής αισθητικής, σύγχρονες αλλά ταυτόχρονα λειτουργικές και φιλικές στο χρήστη ιστοσελίδες και εφαρμογές, ανεξάρτητα με την πλατφόρμα ή την συσκευή που χρησιμοποιεί.

Στην fourpillars δεν υπάρχουν όρια στη δημιουργικότητα. Κεντρική στρατηγική της είναι, να κατανοεί το σύγχρονο κόσμο και ταυτόχρονα να προετοιμάζεται για το μέλλον, ώστε να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Δείτε πως η fourpillars χρησιμοποιεί την τεχνολογία animation και scrolling στην ιστοσελίδα: fourpillars.studio. Περιηγηθείτε και ανακαλύψτε την εξαιρετική εμπειρία χρήσης που προσφέρει» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr