NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η IBM θα καταργήσει 10.000 θέσεις εργασίας στην Ευρώπη

Η IBM θα καταργήσει 10.000 θέσεις εργασίας στην Ευρώπη

Η IBM σχεδιάζει την κατάργηση περίπου 10.000 θέσεων εργασίας στην Ευρώπη, σε μια προσπάθεια να μειώσει το κόστος στη μονάδα υπηρεσιών η οποία παρουσιάζει αργή ανάπτυξη, και να προετοιμάσει την επιχείρηση για ένα spinoff.

Οι απώλειες θα επηρεάσουν περίπου το 20% του προσωπικού στην Γηραιά ήπειρο. Το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γερμανία πρόκειται να επηρεαστούν περισσότερο, με προγραμματισμένες περικοπές στην Πολωνία, τη Σλοβακία, την Ιταλία και το Βέλγιο.

«Οι αποφάσεις λαμβάνονται για να παρέχουμε καλύτερη υποστήριξη στους πελάτες, υιοθετώντας μια ανοιχτή υβριδική πλατφόρμα cloud και δυνατότητες AI», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. «Συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε σημαντικές επενδύσεις στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων για τα στελέχη της IBM, με στόχο την καλύτερη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας.»

Η σημαντικότερη επίδραση θα είναι στην επιχείρηση υπηρεσιών πληροφορικής της IBM, η οποία χειρίζεται καθημερινές λειτουργίες υποδομής, όπως διαχείριση κέντρων δεδομένων πελατών και υποστήριξη για εγκατάσταση, λειτουργία και επισκευή εξοπλισμού.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr