NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

H IDS - Industrial Drone Services αναπτύσσει την εξειδίκευσή της στην εναέρια επιθεώρηση

H IDS - Industrial Drone Services αναπτύσσει την εξειδίκευσή της στην εναέρια επιθεώρηση
26_11_2020 | 17:39 06_12_2020 | 18:18
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

H IDS - Industrial Drone Services συμμετείχε στην εκπαίδευση για την επιθεώρηση ανεμογεννητριών στις εγκαταστάσεις της Blade Care Academy στο Prenzlau, Γερμανία.

Η ομάδα της IDS αποτελούμενη από 3 μηχανικούς και έναν θερμογράφο/πιλότο, εκπαιδεύτηκε στην επιθεώρηση των φτερών με Drones αναπτύσσοντας τη γνώση και την εξειδίκευση της. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και των εργαστηρίων δόθηκε έμφαση τόσο στα δομικά χαρακτηριστικά και τα υλικά των φτερών, όσο και στις ανάγκες και τις προδιαγραφές για τη συλλογή δεδομένων, την ανάλυση βλαβών και τη τελική αναφορά.

Όπως τονίζει η σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία «αναπτύσσοντας συνεχώς την τεχνογνωσία της στον τομέα των εναέριων επιθεωρήσεων είναι έτοιμη να παρέχει, σύγχρονες, ακριβείς και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της.

Έχοντας περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας σε αυτόν τον τομέα, η Blade Care Academy έχει ένα αξιοσημείωτο εκπαιδευτικό σεμινάριο με εξαιρετικό επαγγελματισμό εκπαιδεύοντας blade experts σε όλο το κόσμο. Το ισχυρό τους θεωρητικό και τεχνικό υπόβαθρο για την επιθεώρηση και την επισκευή των φτερών δίνει μεγάλη αξία στα μαθήματα συνδέοντας τη θεωρία με τη πράξη».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr