NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Dyson θα επενδύσει 3,67 δισεκατομμύρια δολάρια σε νέες τεχνολογίες

Η Dyson θα επενδύσει 3,67 δισεκατομμύρια δολάρια σε νέες τεχνολογίες

​Σε επενδύσεις 3,67 δισεκατομμυρίων δολαρίων θα προχωρήσει η Dyson, σε νέες τεχνολογίες και προϊόντα, μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια

Αυτό θα επιτρέψει στην εταιρεία να διπλασιάσει τον αριθμό των προϊόντων που πουλάει και να επεκταθεί σε νέους τομείς. Οι συγκεκριμένες επενδύσεις θα επικεντρωθούν στη Σιγκαπούρη, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Φιλιππίνες, βάζοντας στο στόχαστρο τις αναδυόμενες τεχνολογίες.

Η Dyson, που είναι πιο γνωστή για τις ηλεκτρικές σκούπες, τους καθαριστές αέρα και τα στεγνωτήρα μαλλιών, αναφέρει πως η νέα επένδυση θα οδηγήσει σε περισσότερες προσλήψεις μηχανικών και επιστημόνων, σε τομείς όπως το λογισμικό, η μηχανική μάθηση και η ρομποτική.

«Τώρα είναι η ώρα για επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες στην αποθήκευση ενέργειας, τη ρομποτική και το λογισμικό, που θα οδηγήσουν την απόδοση και τη βιωσιμότητα στα προϊόντα μας προς όφελος των πελατών» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της, Ronald Krueger.

«Θα επεκτείνουμε τις υπάρχουσες κατηγορίες προϊόντων μας, ενώ θα μπούμε και σε εντελώς νέους κλάδους τα επόμενα πέντε χρόνια. Αυτό θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ανάπτυξη της Dyson».

Η εταιρεία δήλωσε ότι θα επενδύσει περαιτέρω στην έρευνα στους τομείς της ρομποτικής, της τεχνολογίας κινητήρων επόμενης γενιάς, των έξυπνων προϊόντων, της μηχανικής μάθησης και της συνδεσιμότητας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr