NEWSFLASH...
LoveGreece
ανάγνωση

Κτήμα Βασιλάκη: Μεγάλη ποικιλία από μοναδικά ελαιόλαδα, από το 1865 [video]

03_12_2020

Powered by:
LoveGreece we believe we can
epixeiro icon LoveGreece

Από το 1865, η οικογένεια Βασιλάκη παράγει μοναδικά ελαιόλαδα στο κτήμα της, στο Μιραμπέλλο. Οι παραδοσιακοί, δοκιμασμένοι μέθοδοι καλλιέργειας και συγκομιδής που σέβονται τον καρπό και το περιβάλλον, σε συνδυασμό με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις έκθλιψης, τυποποίησης και αποθήκευσης, εγγυώνται την ανώτερη ποιότητα, την εκλεκτή γεύση και τη διατήρηση των πολύτιμων θρεπτικών αξιών.

Το Κτήμα Βασιλάκη προσφέρει μεγάλη ποικιλία από μάρκες εξαιρετικά παρθένων και βιολογικών ελαιολάδων σε πολλά διαφορετικά ελκυστικά δοχεία και μεγέθη, καθώς και παραδοσιακά τοπικά προϊόντα, όπως επιτραπέζιες ελιές και τσικουδιά, που διατίθενται στην ελληνική αγορά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Όπως αναφέρει ο Μανώλης Βασιλάκης, ιδρυτής της εταιρίας, «οι άνθρωποι πιστεύουν αυτό που κάνουν, και για να πετύχεις κάτι σήμερα πρέπει να το πιστεύεις».

Αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία είχε σταματήσει για κάποια χρόνια «και βρέθηκα στην καλή στιγμή να την αναβιώσω ξανά από το 1980. Τα προϊόντα που παράγουμε είναι ελαιόλαδο, διάφοροι τύποι ελαιόλαδου, όπως και τσικουδιά. Δεν είμαστε στην κατηγορία των supermarket, είμαστε σε πολύ προσεγμένα μαγαζιά, σε ανθρώπους που πιστεύουν στην ποιότητα και αυτό που παράγουμε σαν επιχείρηση».

Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία έχει αναπτύξει το κομμάτι της επισκεψιμότητος, «επειδή μας ενδιέφερε πάρα πολύ να προβάλουμε τα προϊόντα μας στο εξωτερικό. Προσπαθούμε και μέσω των εκθέσεων, συμμετάσχουμε σχεδόν αδιαλείπτως σε μεγάλες εκθέσεις, δηλαδή στη Γαλλία, στη Γερμανία, στην ANUGA».

Όπως σημειώνει ο ίδιος, η παραγωγή της Κρήτης είναι αυτάρκης σε οτιδήποτε μπορεί να καλύψει, «αρκεί να το βάλουμε σκοπό όλοι μας, και οι τουριστικές επιχειρήσεις αλλά και οι παραγωγοί και οι αγρότες, όλοι μαζί να μπορέσουμε να περπατήσουμε». Η σημαντικότερη στιγμή στη ζωή του «ήταν όταν αποφάσισα εγώ και τα παιδιά μου να προχωρήσουμε στην εξέλιξη αυτής της οικογενειακής επιχείρησης, που υπάρχει από τον προπάππου μου».

Εμπνευσμένο από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το LoveGreece ιδρύθηκε το 2013 σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία. Οι Έλληνες επιχειρηματίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της χώρας που αξίζει να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το LoveGreece υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr