NEWSFLASH...
The Unkeeper
ανάγνωση

The Unkeeper: Πού θα κάτσει η μπίλια

The Unkeeper: Πού θα κάτσει η μπίλια

Ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος τα 4 Media Agencies που θα καταθέσουν προτάσεις για το mediaplan της νέας καμπάνιας για την πανδημία. Έκπληξη απέξω η Mindshare. Κάτι θα ξέρει περισσότερο ο Εκπρόσωπος. Τώρα στο ερώτημα που θα κάτσει η μπίλια δεν παίρνουμε και όρκο, αλλά και το Vimafm δεν καταπίνεται.

Το δημιουργικό σταθερά στην F&F. Τι θα σκεφτούνε θα το δούμε αλλά μεταξύ μας η φθινοπωρινή δημιουργία με στόχο τα παιδιά δεν...

Ο «πόλεμος» Κουρτάκη με κυρ Θωμά συνεχίζεται και με πρωτοσέλιδο αυτή τη φορά. Ανερμήνευτα αυτά τα πολιτικά – επιχειρηματικά μετερίζια. Είναι οξύμωρο από όποια πλευρά και να το δεις. Και όλοι αναρωτιούνται που θα σκάσει η μπίλια διότι εδώ έχουμε να κάνουμε με το πείσμα του Κουρτάκη.

Πρωτιές πολλές για τη V+O πρώτη σε τζίρο εταιρεία PR το 2019 και η μοναδική ελληνική εταιρεία στον κατάλογο της παγκόσμιας κατάταξης των εταιρειών PR της ICCO.

Την ανερμήνευτη δήλωση του Τσόκλη η ΕΡΤ δεν μπορούσε να μην την προβάλλει;

ΚτΠ, έρχεται δυναμικά να καλύψει το έδαφος στην ελληνική αγορά. Το τι επικοινωνιακό χρήμα έχει να ρίξει αναμείνατε και μιλάμε για 360° καμπάνια. Αρκεί να μην πάει σε ημετέρους και μόνο.

Άλλο conflict και αυτό. Από τη μία brand της Jacobs Douwe Egberts και από την άλλη Nestle Λουμίδης Παπαγάλος. Έχει και τα άγχη της το affiliate.

Παρακολουθήσαμε από το Οne Chanel το ντοκιμαντέρ για τα Panama papper του BBC. Συγχαρητήρια.

4 wise Monkeys από τις πιο δημιουργικές εταιρείες της Ελλάδας. Αλλά το νέο σποτ για την Watt&Volt δεν μας άρεσε. Αυτό να σηκώνονται στον αέρα και να κρέμονται… τουλάχιστον άχαρο.

Τις αλλαγές στη Forthnet τις ξέρετε. Τις αλλαγές στην επικοινωνία που έρχονται να δείτε.

Ένα καλό που έκαναν οι Άγριες Μέλισσες – που δεν τις παρακολουθούμε – είναι ότι εξοβέλισε το reality του STAR GNTM. Λίγο το έχεις.

Έξυπνη η καμπάνια της Lidl για τα πλαστικά. Να κάτι τέτοια κάνει και τα αγαπάμε. Να το αναφέρουμε ότι είναι έμπνευση και έργο της The Newtons.

Επιστροφή του Μάινους στον ΑΝΤ1. Μία από τα ίδια. Δηλαδή εκεί στην Κηφισίας στελεχώνεται ο σταθμός από παλιά στελέχη. Βέβαια ο συγκεκριμένος θα έρθει για ένα σκοπό αν του βγει, ανάπτυξη. Και από εκεί και και πέρα μετράμε πότε θα φύγει.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr