NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Διάκριση των φοιτητών του ΟΠΑ στον Warsaw Negotiation Round 2020

Διάκριση των φοιτητών του ΟΠΑ στον Warsaw Negotiation Round 2020

Οι φοιτητές του Διατμηματικού ΜΒΑ Full time Μαρία Μπερτζέμη, Βασίλης Δέρβος και Αλέξανδρος Φλώρος εκπροσωπώντας την Ελλάδα και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών κατέλαβαν την 4η θέση στον διεθνή διαγωνισμό διαπραγματεύσεων Warsaw Negotiation Round 2020. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το Warsaw School of Economics και είναι ένας εκ των δημοφιλέστερων φοιτητικών διαγωνισμών παγκοσμίως. Ο συντονισμός και η προετοιμασία της ομάδας έγινε υπό την επίβλεψη του Επίκουρου Καθηγητή Ηλία Καπουτσή και του συνεργάτη του στον ετήσιο φοιτητικό διαγωνισμό διαπραγματεύσεων του ΟΠΑ, Athens Negotiations Tournament, κ. Γιώργου Τριαλώνη.

Στην τελική φάση, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά από 16 έως 22 Νοεμβρίου 2020 διαγωνίστηκαν πανεπιστήμια απ’ όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων τα London School of Economics (Αγγλία), IÉSEG School of Management (Γαλλία), HHL Leipzig Graduate School of Management (Γερμανία), University of Mumbai (Ινδία), National Law University Delhi (Ινδία), και Charles University (Τσεχία).

Μετά από τέσσερις γύρους επιχειρηματικών διαπραγματεύσεων η ελληνική ομάδα κατέκτησε την 4η θέση στην συνολική κατάταξη ενώ ψηφίσθηκε από τους κριτές ως η ομάδα με το καλύτερο διαπραγματευτικό στυλ και από τους συμμετέχοντες ως η ομάδα με τη μεγαλύτερη δημιουργικότητα ως προς τις ιδέες που παρουσίασε. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 4η θέση είναι η υψηλότερη θέση που έχει κατακτήσει ελληνικό πανεπιστήμιο σε διεθνή διαγωνισμό.

Το εισιτήριο για την συμμετοχή της ομάδας στο Warsaw Negotiation Round αποτέλεσε η κατάκτηση της 1ης θέσης στον πρώτο πανελλήνιο φοιτητικό διαγωνισμό διαπραγματεύσεων Athens Negotiations Tournament 2019. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2019 από το Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ υπό την επιστημονική καθοδήγηση του επίκουρου καθηγητή & καθηγητή του ΜΒΑ κ. Ηλία Καπουτσή.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr