NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Έρευνες, Εκθέσεις, Μελέτες
ανάγνωση

220 εκατομμύρια συνδρομητές 5G έως το τέλος του 2020 «βλέπει» η Ericsson

220 εκατομμύρια συνδρομητές 5G έως το τέλος του 2020 «βλέπει» η Ericsson

​Η Ericsson αύξησε τις παγκόσμιες προβλέψεις της για τον αριθμό συνδρομών 5G, υπολογίζοντας πως θα υπάρχουν 220 εκατομμύρια έως το τέλος του τρέχοντος έτους, αναφέροντας ταχύτερη από την αναμενόμενη απορρόφηση στην Κίνα.

Ο κατασκευαστής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού από την Σουηδία, ο οποίος είχε προηγουμένως προβλέψει 190 εκατομμύρια συνδρομές, δήλωσε ότι αναμένει πως η Κίνα θα αντιπροσωπεύει σχεδόν το 80% του συνόλου.

«Αυτό που τροφοδότησε την ανάπτυξη είναι η Κίνα και αυτό καθοδηγείται από μια ισχυρή στρατηγική εστίασης στο 5G στην χώρα» δήλωσε στο Reuters ο επικεφαλής δικτύων της εταιρείας, Fredrik Jejdling.

Η Ericsson είπε ότι το 2020 οδήγησε την κοινωνία να κάνει «μεγάλο άλμα προς την ψηφιοποίηση», καθώς η πανδημία ενήργησε ως καταλύτης για ταχεία αλλαγή και τόνισε τον αντίκτυπο που έχει η συνδεσιμότητα στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων.

Περίπου το 15% του παγκόσμιου πληθυσμού, ή 1 δισεκατομμύριο άτομα, αναμένεται να βρίσκονται σε μια περιοχή που θα καλύπτεται από το 5G μέχρι το τέλος του έτους.

Η εταιρεία προβλέπει 3,5 δισεκατομμύρια συνδρομές 5G έως το τέλος του 2026, αντιπροσωπεύοντας περισσότερο από το 50% της κίνησης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, με τέσσερις στις 10 συνδρομές να είναι 5G.

Η Ericsson πρόσθεσε ότι το 60% του παγκόσμιου πληθυσμού θα έχει πρόσβαση σε κάλυψη 5G το 2026.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr