NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Facebook: 1 δισεκατομμύριο δολάρια για εργαλεία customer service

Facebook: 1 δισεκατομμύριο δολάρια για εργαλεία customer service
01_12_2020 | 12:24 01_12_2020 | 12:25
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Επιχειρηματικά Νέα

Η Facebook προχώρησε στην εξαγορά της Kustomer, μιας εταιρείας λογισμικού με έδρα τη Νέα Υόρκη που βοηθά τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τις συνομιλίες με τους πελάτες από πολλές υπηρεσίες σε έναν πίνακα ελέγχου. Η συμφωνία αποτιμήθηκε σε περισσότερο από 1 δισεκατομμύριο δολάρια, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του Bloomberg.

Ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων δικτύωσης πραγματοποίησε τη συμφωνία με στόχο να ενισχύσει τις προσπάθειες δημιουργίας εσόδων από την επιχείρηση ανταλλαγής μηνυμάτων, η οποία επεκτείνεται ώστε να περιλαμβάνει προϊόντα εξυπηρέτησης πελατών που βοηθούν τις εταιρείες να αλληλεπιδρούν μέσω εφαρμογών συνομιλίας, όπως το WhatsApp και το Messenger.

«Κάθε επιχείρηση ξέρει ότι όταν χτυπά το τηλέφωνο, πρέπει να απαντήσει. Όλο και περισσότερο, τα κείμενα και τα μηνύματα έχουν γίνει εξίσου σημαντικά με αυτό το τηλεφώνημα - και οι επιχειρήσεις πρέπει να προσαρμοστούν» έγραψαν στελέχη του Facebook σε μια ανάρτηση. Η Kustomer προσφέρει επίσης αυτοματοποιημένα εργαλεία, ώστε οι εταιρείες να μπορούν να χειρίζονται ευκολότερα αιτήματα πελατών χρησιμοποιώντας bots.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr