NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Microsoft: Αλλάζει η λειτουργία του «δείκτη παραγωγικότητας» μετά τις αντιδράσεις

Microsoft: Αλλάζει η λειτουργία του «δείκτη παραγωγικότητας» μετά τις αντιδράσεις

Η Microsoft θα πραγματοποιήσει αλλαγές στη νέα λειτουργία που αφορά στον «δείκτη παραγωγικότητας», συμπεριλαμβανομένης της κατάργησης της δυνατότητας των εταιρειών να βλέπουν δεδομένα σχετικά με μεμονωμένους χρήστες, ώστε να αντιμετωπιστούν ανησυχίες που έλεγαν ότι ο τεχνολογικός γίγαντας είχε αναπτύξει ένα εργαλείο για να παρακολουθεί τους εργαζόμενους.

«Από εδώ και πέρα, οι μετρήσεις επικοινωνίας, συναντήσεων, συνεργασίας, ομαδικής εργασίας και κινητικότητας στο δείκτη παραγωγικότητας θα συγκεντρώνουν μόνο δεδομένα σε επίπεδο οργανισμού - παρέχοντας ένα σαφές μέτρο υιοθέτησης βασικών χαρακτηριστικών σε επίπεδο οργανισμού», έγραψε ο Jared Spataro, εταιρικός αντιπρόεδρος του Microsoft 365. «Κανείς στον οργανισμό δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το χαρακτηριστικό για πρόσβαση σε δεδομένα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ένας μεμονωμένος χρήστης χρησιμοποιεί εφαρμογές και υπηρεσίες στο Microsoft 365».

Η εταιρεία παρουσίασε το νέο χαρακτηριστικό «Productivity Score» ως μέρος του Microsoft 365 στα τέλη Οκτωβρίου. Παρείχε στις εταιρείες δεδομένα για την κατανόηση του πώς οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν και υιοθετούν διαφορετικές μορφές τεχνολογίας. Βρέθηκε στα «πρωτοσέλιδα» την περασμένη εβδομάδα, καθώς εμφανίστηκαν αναφορές ότι το εργαλείο επέτρεπε στους διαχειριστές να δουν μεμονωμένα δεδομένα χρήστη από προεπιλογή.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr