NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

BQC: «Άνοιξαν» οι εγγραφές για το διαδικτυακό σεμινάριο στο πρότυπο ISO 22301, "Διαχείριση της Επιχειρησιακής Συνέχειας"

BQC: «Άνοιξαν» οι εγγραφές για το διαδικτυακό σεμινάριο στο πρότυπο ISO 22301, "Διαχείριση της Επιχειρησιακής Συνέχειας"

Κάθε Οργανισμός οφείλει να είναι εφοδιασμένος κατάλληλα, ώστε ακόμα κι ύστερα από ένα αποδιοργανωτικό συμβάν, να συνεχίζει δυναμικά την επαγγελματική του δραστηριότητα παροχής προϊόντων/υπηρεσιών & να προσαρμόζεται στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Τέτοιας μορφής συμβάντα στάθηκαν η αφορμή από την Διεθνή κοινότητα για τη δημιουργία νέων μεθόδων και πρακτικών για τη διαχείριση αυτών των καταστάσεων.

Για να ελαχιστοποιηθεί ο αντίκτυπος δυσάρεστων περιστατικών, ο Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης ISO εξέδωσε ένα νέο πρότυπο για τη Διαχείριση της Επιχειρησιακής Συνέχειας - ISO 22301, με τίτλο “Society Security – Business Continuity Management Systems – Requirements”.



Ένα Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας παρέχει μια υποδομή, πάνω στην οποία βασίζονται οι λειτουργίες του οργανισμού ως προς την ανθεκτικότητα τους σε ενδεχόμενες απειλές, αναπτύσσοντας παράλληλα τη δυνατότητα άμεσης αντίδρασης.

  • Ημερομηνία Διεξαγωγής: 11/12/2020
  • Τρόπος Διεξαγωγής: Online

Σε ποιους απευθύνεται

  • Σε όλους τους οργανισμούς, μικρούς ή μεγάλους και από κάθε εργασιακό χώρο και ιδιαίτερα για οργανισμούς στον τραπεζοασφαλιστικό κλάδο, στον κλάδο της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών, της βιομηχανίας, των μεταφορών, των υπηρεσιών όπου η ικανότητα παροχής συνεχούς λειτουργίας είναι απαραίτητη όχι μόνο για τον οργανισμό αλλά και για τους πελάτες και τα όποια ενδιαφερόμενα μέρη.
  • Σε μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων.

Κόστος Σεμιναρίου

Το κόστος συμμετοχής για το σεμινάριο ISO 22301:2019 - Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας είναι 250€.

Γιατί να επιλέξετε τη BQC

Για την υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων επιλέγονται εισηγητές καταξιωμένοι, με μεγάλη γνώση και εμπειρία στο χώρο των Συστημάτων Διαχείρισης και, κατ’ επέκταση, των προτύπων.


Η BQC, αναγνωρίζοντας τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της Κατάρτισης, έχει δημιουργήσει ένα ευρύτατο δίκτυο εμπειρογνωμόνων και εκπαιδευτών σε όλον τον κόσμο, που χρησιμοποιεί για να προσφέρει υψηλότερο επίπεδο γνώσεις και εμπειρίας στον τομέα της Εκπαίδευσης.

Κλείστε θέση ΤΏΡΑ για το Εξειδικευμένο αυτό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο.

Κάντε Εγγραφή

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr