NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Webinar με θέμα: Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων - ISO 22000:2018, από τη BQC

Webinar με θέμα: Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων - ISO 22000:2018, από τη BQC

Ο σκοπός της εκπαίδευσης είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες:

  • Αναλυτική περιγραφή των απαιτήσεων του Προτύπου ISO 22000:2018 και του Προτύπου ISO 19011.
  • Την κατανόηση βασικών μεθοδολογιών για το σχεδιασμό και την εφαρμογή πρακτικών συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις του Προτύπου ISO 22000:2018.
  • Τις απαιτούμενες γνώσεις για την οργάνωση και διενέργεια επιθεωρήσεων Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων, με ιδιαίτερη ανάλυση των μεθόδων διενέργειας επιθεώρησης.
  1. Απαιτήσεις Προτύπου: 14-15/12
  2. Εσωτερικοί Επιθεωρητές: 14-16/12
  3. Επιθεωρητές/ Επικεφαλής Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων: 14-18/12

Τρόπος Διεξαγωγής: Online

Απευθύνεται σε: στελέχη/ιδιοκτήτες επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ή παραγωγής – εμπορίας προϊόντων, Εσωτερικούς ή/και Εξωτερικούς Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας των Τροφίμων, ελεύθερους επαγγελματίες, φοιτητές & σε οποιονδήποτε ασχολείται ή θέλει να ασχοληθεί με τα Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

Κόστος Σεμιναρίου

Το κόστος συμμετοχής για το σεμινάριο «ISO 22000:2018 - Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων» είναι με βάση τα παραπάνω 180€, 250€ και 390€ αντίστοιχα, ανάλογες με τις ημέρες παρακολούθησης των ενδιαφερόμενων.

Η BQC προσαρμόζει την τιμολογιακή της πολιτική για ανέργους και φοιτητές. Κάθε 2η συμμετοχή από την ίδια εταιρεία θα έχει έκπτωση 10%.

Γιατί να επιλέξετε τη BQC

Για την υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων επιλέγονται εισηγητές καταξιωμένοι, με μεγάλη γνώση και εμπειρία στο χώρο των Συστημάτων Διαχείρισης και, κατ’ επέκταση, των προτύπων.

Η BQC, αναγνωρίζοντας τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της Κατάρτισης, έχει δημιουργήσει ένα ευρύτατο δίκτυο εμπειρογνωμόνων και εκπαιδευτών σε όλον τον κόσμο, που χρησιμοποιεί για να προσφέρει υψηλότερο επίπεδο γνώσεις και εμπειρίας στον τομέα της Εκπαίδευσης.

Κλείστε θέση τώρα για το Εξειδικευμένο αυτό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο!

Κάντε Εγγραφή

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr