NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Διαδικτυακά στις 6 Δεκεμβρίου ο τελικός του διαγωνισμού Hult Prize

Διαδικτυακά στις 6 Δεκεμβρίου ο τελικός του διαγωνισμού Hult Prize

Το ταξίδι του Hult Prize at AUEB On Campus Program 2020-2021 φτάνει στο τέλος του. Ο μεγαλύτερος φοιτητικός διαγωνισμός παγκοσμίως που διεξάγεται σε συνεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη, το Bill Clinton Global Foundation και το Education First και με αριθμό συμμετοχών που ξεπερνούν τις 300.000 σε όλο τον κόσμο αποτελεί πρόκληση ορόσημο για την κοινωνική επιχειρηματικότητα.

Φέτος, για πρώτη φορά οι φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σχηματίζοντας ομάδες έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν και να εκπροσωπήσουν το ίδρυμα στον παγκόσμιο διαγωνισμό.

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 10:00 π.μ. οι ομάδες θα παρουσιάσουν τις καινοτόμες ιδέες τους για τη δική τους start-up εταιρεία σχετικά με το φετινό challenge "Food for good; Transforming food into a vehicle for change".

Κάθε ομάδα θα έχει στην διάθεση της 10' για να παρουσιάσει την ιδέα της και να δεχθεί ερωτήσεις από την κριτική επιτροπή. Στις 7:00 μ.μ. θα ανακοινωθεί το όνομα της νικήτριας ομάδας, η οποία θα συνεχίσει στη φάση των Regionals του Hult Prize 2020-2021.

Ο τελικός θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams στην ομάδα του “Hult Prize at AUEB” και με κωδικό: ho75ljr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr