NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Οι μελλοντικοί χρήστες του Zoom θα μπορούν «να μυρίζουν τον εικονικό καφέ»

Οι μελλοντικοί χρήστες του Zoom θα μπορούν «να μυρίζουν τον εικονικό καφέ»

​Οι άνθρωποι που θα συμμετέχουν σε τηλεδιασκέψεις θα μπορούν, στο μέλλον, να αισθάνονται επαφή στα χέρια τους και να μυρίζουν τον καφέ στον εικονικό τους «χώρο», σύμφωνα με τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο του Zoom, δείχνοντας πως η τεχνητή νοημοσύνη και οι νέες τεχνολογίες θα φέρουν τις ψηφιακές συναντήσεις έναν βήμα πιο κοντά στον πραγματικό κόσμο.

Ο Eric Yuan μίλησε στο τεχνολογικό συνέδριο Web Summit, αναφέροντας ότι πιστεύει πως η τεχνητή νοημοσύνη θα προσφέρει, στο μέλλον, μια φυσική πτυχή στις εικονικές συναντήσεις.

Υποστήριξε ότι οι τηλεδιασκέψεις ήρθαν για να μείνουν, δηλώνοντας ότι η πανδημία είχε αποδείξει ότι «λειτουργούν» - παρά την πτώση της μετοχής του Zoom μετά την πρώτη ανακοίνωση σχετικά με το εμβόλιο Covid-19 της Pfizer.

«Ο κόσμος θα υιοθετήσει τον υβριδικό χώρο εργασίας και νομίζω ότι αυτός είναι ένας κόσμος που πρέπει να αγκαλιάσουμε» υπογράμμισε.

Ωστόσο, υπαινίχθηκε ότι ακόμη και ο ίδιος είχε βιώσει κούραση από το Zoom», αφού παρακολούθησε 19 βιντεοσκέψεις σε μια μέρα. «Ναι, αυτό ήταν πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, περιέγραψε τη σημαντική ανάπτυξη του Zoom το 2020 - η εταιρεία προβλέπεται να φιλοξενήσει τρία τρισεκατομμύρια λεπτά συναντήσεων έως το τέλος του έτους - ως κάτι που δεν είχε προβλέψει ποτέ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr