NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Android Auto: Στην Ελλάδα το σύστημα της Google για αυτοκίνητα

Android Auto: Στην Ελλάδα το σύστημα της Google για αυτοκίνητα

Το Android Auto, το λογισμικό για αυτοκίνητα που υποστηρίζεται από την Google, επεκτείνεται σε δεκάδες νέες αγορές σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η Ελλάδα.

Μέσα στους επόμενους μήνες, το Android Auto θα είναι διαθέσιμο σε 36 επιπλέον χώρες, συμπεριλαμβανομένων περιοχών σε Ανατολική Ευρώπη, ΝοτιοανατολικήςΑσία, αλλά και σε κάποιες χώρες της Αφρικής.

Ακολουθεί η λίστα των χωρών που θα λάβουν σύντομα το Android Auto: Αλβανία, Σουηδία, Δανία, Νορβηγία, Ολλανδία, Βέλγιο, Πολωνία, Πορτογαλία, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Εσθονία, Φινλανδία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Λετονία, Λουξεμβούργο, Λιθουανία, Β. Μακεδονία, Μάλτα, Μολδαβία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Αλβανία, Αρμενία, Λευκορωσία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Ουκρανία, Τουρκία, Ταϊλάνδη, Ινδονησία, Αγκόλα, Μποτσουάνα.

Η Google διπλασιάζει τον αριθμό των χωρών στον κόσμο όπου οι πελάτες της μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Android Auto. Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η τελευταία έκδοση του λειτουργικού της συστήματος, του Android 11, θα επιτρέψει σε οποιονδήποτε κάτοχο smartphone να συνδεθεί ασύρματα στο Android Auto, εφόσον το όχημα περιλαμβάνει μια κεντρική μονάδα που υποστηρίζει Wi-Fi 5GHz.

Η Google συνεργάζεται επίσης με αυτοκινητοβιομηχανίες για την παραγωγή περισσότερων αυτοκινήτων με εγκατεστημένο το Android Auto. Άλλωστε, η εταιρεία έχει ήδη υπογράψει συμφωνίες με τη Volvo και την Audi.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr