NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

The NextU: Ακόμα 24 ώρες σε τιμή early bird για το νέο σεμινάριο 4 εβδομάδων

The NextU: Ακόμα 24 ώρες σε τιμή early bird για το νέο σεμινάριο 4 εβδομάδων

Η Κέλλυ Ιωάννου και η Ξένια Κούρτογλου, «με εξειδικευμένες σπουδές ψυχολογίας, εγκληματολογίας και ψυχοθεραπείας, με πολύχρονη εμπειρία στην υποστήριξη ανθρώπων και με κοινό όραμα ένα καλύτερο κόσμο, με περισσότερους συνειδητούς, υπεύθυνους και ευτυχισμένους ανθρώπους» δημιούργησαν το TheNextU​.

To TheNextU είναι ένα community που δημιουργήθηκε εν μέσω καραντίνας και επιστρέφει ξανά με νέα δράση, την διεξαγωγή Webinars Series. Στα Webinars θα παρουσιάζονται θέματα που απασχολούν τους σύγχρονους εφήβους, τους νέους αλλά και τους γονείς τους, «θέματα που χαρακτηρίζουν την εποχή μας και που είναι σημαντικό να τα γνωρίζουμε, να αποδεχτούμε την ύπαρξή τους και να μάθουμε πρακτικά να τα αντιμετωπίζουμε».

Ξεκινώντας από τον Νοέμβριο του 2020 με πρώτη θεματική το “Άγχος & Αβεβαιότητα”, η συνέχεια γίνεται με άλλα 6 εξειδικευμένα Webinar Series από 4 δίωρα workshops. Τα 4 δίωρα webinars για κάθε θεματική θα διεξάγoνται κάθε Δευτέρα 7-9 μμ και οι συμμετέχοντες θα παρακολουθούν διαδικτυακά.

Στα πρώτα τρία webinars της θεματικής, θα παρουσιάζονται τα χαρακτηριστικά του κάθε φαινομένου ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν να το αντιληφθούν στην δική τους ζωή, θα αναλύονται οι πιθανοί κίνδυνοι και αθέατες πλευρές, θα προσφέρονται πρακτικές μέθοδοι αντιμετώπισης και πληθώρα πραγματικών παραδειγμάτων. Το τελευταίο webinar-workshop θα αφιερώνεται σε live συζήτηση πραγματικών περιστατικών και πώς αντιμετωπίζονται, δίνοντας έτσι και ένα δείγμα για το πώς μπορεί να λειτουργήσει μια live συνεδρία με ειδικούς.

Για το 2020 – 2021 τα προγραμματισμένα Webinar Series είναι τα εξής:

  • ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ / ΕΘΙΣΜΟΙ : 21.6, 28.6, 5.7, 12.7.2021
  • BULLYING / ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ : 17.5, 24.5, 31.5, 7.6.2021
  • ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ/ΕΠΙΡΡΟΗ SOCIAL : 29.3, 5.4, 12.4, 19.4.2021
  • ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ : 22.2, 1.3, 8.3, 15.3.2021
  • ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ : 18.1, 25.1, 1.2, 8.2.2021
  • ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ : 14.12, 21.12, 28.12, 4.1.2021

Την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος webinars του «ΤheNextU» με θέμα την κατάθλιψη. Το κόστος συμμετοχής για κάθε σειρά των 4 workshops στην ειδική τιμή «early bird» που θα προσφέρεται έως και μια εβδομάδα πριν την έναρξή του κάθε κύκλου είναι 75 ευρώ / άτομο, ενώ για όσους κλείσουν την συμμετοχή τους την τελευταία εβδομάδα πριν την έναρξη είναι 100 ευρώ / άτομο. Όσοι συμμετέχουν σε περισσότερα από ένα Webinar Series θα έχουν μόνιμα την προνομιακή τιμή.

Μετά την παρακολούθηση του κάθε κύκλου σεμιναρίων της κάθε θεματικής παρέχεται σε όλους τους συμμετέχοντες ένα e-booκ συγγραφή από τις δημιουργούς με πολύτιμες γνώσεις, συμβουλές και πρακτικά εργαλεία αντιμετώπισης του κάθε θέματος, καθώς και μία βεβαίωση παρακολούθησης.

Η Κέλλυ Ιωάννου, MSc., PhD (cand) είναι Διευθύντρια του CSI Institute, Κλινική-Εγκληματολόγος (MSc/PhD cand.) & Τrauma Coach. Η Ξένια Κούρτογλου, MSc, είναι ιδρύτρια τωνFocus Bari, e-satisfaction, I for U, The Next U, Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεύτρια, Σύμβουλος Προσωπικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Συγγραφέας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr