NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Με τη συμμετοχή 135 Ελλήνων εκθετών και επισκέπτες από 80 χώρες ολοκληρώθηκε το FMS 2020

Με τη συμμετοχή 135 Ελλήνων εκθετών και επισκέπτες από 80 χώρες ολοκληρώθηκε το FMS 2020

Έκλεισε τις ηλεκτρονικές πύλες της με μεγάλη επιτυχία η πρώτη διαδικτυακή έκθεση τροφίμων και ποτών FMSFOOD MARKET SHOW 2020 μετά την παράταση των τριών ημερών. Στο τριήμερο της παράτασης ένα νέο κύμα αγοραστών επισκέφτηκε την έκθεση και είδε τα περίπτερα των 135 Ελλήνων εκθετών.

Η Περιφέρεια Αττικής, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια Κρήτης, η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης, το Επιμελητήριο Αχαΐας και πολύ μεγάλοι Έλληνες εξαγωγείς ήταν αυτοί που τίμησαν με την παρουσία τους την FMSFOOD MARKET SHOW 2020. Για το συνολικό χρονικό διάστημα της έκθεσης 8-14/12/2020 τα στατιστικά δεδομένα από την έκθεση ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικά.

Ένας πολύ μεγάλος αριθμός μοναδικών αγοραστών από 80 και πλέον χώρες από όλο τον κόσμο επισκέφθηκαν το πρωτοποριακό αυτό εγχείρημα για τις ελληνικές εξαγωγές:

  • 135 έκθετες
  • 3.751 μοναδικοί επισκέπτες
  • 632.345 views
  • 2.051 προκαθορισμένες Β2Β συναντήσεις

Για την επίτευξη των παραπάνω η GREAT EXHIBITIONS σχεδίασε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Marketing, χρησιμοποιώντας σημαντικά εργαλεία προσέλκυσης ποιοτικών αγοραστών. Η συνολική διαφημιστική επένδυση ήταν ιδιαίτερα υψηλή και πέτυχε τον σκοπό που ήταν διττός: την γνωστοποίηση του γεγονότος σε όλο τον κόσμο και την προσέλκυση σημαντικών αγοραστών με μεγάλη γεωγραφική διασπορά, γεγονός που έχει επιτευχθεί, ιδιαίτερα αν λάβει κάνεις υπόψιν του τον αριθμό των μοναδικών αγοραστών και τον συνολικό αριθμό των χωρών που προέρχονται.

Παράλληλα οι 135 Έλληνες εξαγωγείς ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο νέο αυτό εγχείρημα και πραγματοποίησαν ένα πολύ μεγάλο αριθμό προκαθορισμένων και μη συναντήσεων (Β2Β). Με την απουσία των φυσικών εκθέσεων, το εγχείρημα ήταν πρωτόγνωρο και για τους εκθέτες αλλά και για τους αγοραστές και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η διάδραση μεταξύ των δύο μερών έχει πάρει πλέον σάρκα και οστά και αναμένονται τα πρώτα ουσιαστικά αποτελέσματα.

Ο Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, Managing Director της GREAT EXHIBITION, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Οι έκθετες μας έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που σε αυτή την δύσκολη συγκυρία τους δόθηκε ένα εξαγωγικό βήμα επικοινωνίας με τους διεθνείς αγοραστές. Τα κολακευτικά σχόλια, επίσης, των ξένων αγοραστών ήταν ιδιαίτερα σημαντικά και προδίδουν ιδιαίτερη δυναμική και βαρύτητα για την διοργάνωση της FMSFOOD MARKET SHOW - Edition 2, σε ένα ακόμα πιο δυναμικό περιβάλλον και με ακόμα περισσότερα και σημαντικότερα εργαλεία που βοηθούν την Ελληνική εξαγωγική κοινότητα σε αυτή την δύσκολη συγκυρία. Η FMS – FOOD MARKET SHOW - Edition 2 θα διεξαχθεί το επόμενο χρονικό διάστημα με διευρυμένη διαφημιστική καμπάνια, νέα εργαλεία, νέο περιβάλλον και πολλαπλάσιους αγοραστές από όλον κόσμο.

Τέλος, ως GREAT EXHIBITIONS έχουμε ήδη ανακοινώσει τα νέα μας εργαλεία που θα βοηθήσουν τους Έλληνες εξαγωγείς σε συνδυασμό με την FMS - FOOD MARKET SHOW - Edition 2 να καλύψουν το κενό των φυσικών εκθέσεων που υπάρχει στην αγορά για το επόμενο χρονικό διάστημα. Η νέα μας συνεργασία με την WABEL, η συνεχιζόμενη συνεργασία μας με την Stamegna καθώς και η συμμετοχή μας στα νέα παγκόσμια διαδικτυακά γεγονότα, ξεκινώντας με την Specialty Food LIVE! January 2021 για το πρώτο διάστημα του 2021 θα δώσει την δυναμική και την συνέχεια στην αγορά και τους εξαγωγείς μας».

FMS_EXPO_Floor_NEW_3.jpg?mtime=20201216130900#asset:232483

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr