NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Μάνος Κόνσολας: «Στην τελική ευθεία επένδυση 25 εκατ. για τον τουρισμό υγείας στη Ρόδο»

Μάνος Κόνσολας: «Στην τελική ευθεία επένδυση 25 εκατ. για τον τουρισμό υγείας στη Ρόδο»

«Η χώρα θα προχωρήσει μπροστά με νέες επενδύσεις, ο τουρισμός μας θα αποκτήσει υπεραξία και ανταγωνιστικότητα με την ανάπτυξη νέων μορφών τουρισμού, όπως ο τουρισμός υγείας» τόνισε ο Υφυπουργός Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας.

«Πρόκειται για μια επένδυση ύψους 25 εκ. ευρώ στην περιοχή Άμαρτος της Κρητηνίας, που προβλέπει την κατασκευή πεντάστερου ξενοδοχείου, κέντρου αποθεραπείας και αποκατάστασης, συνεδριακού κέντρου, αθλητικών εγκαταστάσεων και μικρής μαρίνας», σημείωσε ο υφυπουργός.

Σύμφωνα με τον κ. Κονσόλα η συγκεκριμένη «επένδυση δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης ενός νέου τουριστικού προϊόντος που θα προσελκύσει επισκέπτες υψηλού εισοδήματος, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα βάλει στο χάρτη της τουριστικής ανάπτυξης την περιοχή της Κρητηνίας».

«Η έγκριση της χωροθέτησης δίνει τη δυνατότητα να εκδοθούν οι οικοδομικές άδειες και να αρχίσουν τα έργα. Αποδεικνύεται ότι η ανάπτυξη δεν αποτελεί ασύμβατη έννοια με το φυσικό περιβάλλον και την προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς», είπε.

Σημείωσε επίσης ότι «εγκρίθηκε η χωροθέτηση για τα ⅔ της επένδυσης με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και με πλήρη σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και στην προστασία αρχαιολογικών ευρημάτων, σε περίπτωση που υπάρξουν».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr