NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

​ΝΡ Ασφαλιστική: Στο 1,5 εκατ. οι αποζημιώσεις για «Θάλεια», «Ιανός» και σεισμό στη Σάμο

​ΝΡ Ασφαλιστική: Στο 1,5 εκατ. οι αποζημιώσεις για «Θάλεια», «Ιανός» και σεισμό στη Σάμο

Με ποσά που θα πλησιάσουν το 1,5 εκατ. ευρώ θα αποζημιώσει τους ασφαλισμένους της που επλήγησαν από τις φυσικές καταστροφές του καλοκαιριού και τον σεισμό στη Σάμο τον Οκτώβριο​ η NP Ασφαλιστική.

Συγκεκριμένα οι αποζημιώσεις αφορούν στην σφοδρή πλημμύρα «Θάλεια» που έπληξε στα μέσα Αυγούστου την Κεντρική Ελλάδα και την Εύβοια, τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό» που έπληξε τον Σεπτέμβριο την Στερεά Ελλάδα και το Ιόνιο και τον ισχυρό σεισμό στη Σάμο - Χίο τον Οκτώβριο.

Οι ζημιές που δηλώθηκαν και για τα τρία (3) φυσικά φαινόμενα αφορούσαν σε οχήματα, κτιριακές εγκαταστάσεις και περιεχόμενο, σκάφη και μεταφορά εμπορευμάτων και στο σύνολο τους υπερέβησαν τις 200. Η Εταιρία ανταποκρίθηκε στον συντομότερο δυνατό χρόνο και εντός χρονικού διαστήματος 1-2 μηνών έκλεισε και αποζημίωσε ολοσχερώς σχεδόν το σύνολο των ζημιών, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Η NP Ασφαλιστική, συστήνει σε όλους τους πολίτες να διασφαλίζουν ότι τα περιουσιακά τους στοιχεία είναι εξασφαλισμένα (αυτοκίνητο, κατοικία, εμπορική επιχείρηση, κλπ.) έναντι των φυσικών καταστροφών, «καθώς είναι επικίνδυνο να μένουμε εκτεθειμένοι σε φαινόμενα κλιματικής αλλαγής που αυξάνονται σε συχνότητα και επικινδυνότητα. Η κάλυψη είναι εύκολη, ξεκάθαρη, πολύ προσιτή οικονομικά και μπορούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν για τα προϊόντα ασφάλισης που τους ταιριάζουν περισσότερο από το πανελλαδικό δίκτυο των 1.000 εκπαιδευμένων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της NP Ασφαλιστική.»

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr