NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Online Event για τις εφαρμογές των Drones σε Ασφάλεια, Πολιτική Προστασία και Άμυνα

Online Event για τις εφαρμογές των Drones σε Ασφάλεια, Πολιτική Προστασία και Άμυνα

Το πρώτο online event “Drones 3S Project” που θα αναδείξει σε βάθος τις νέες μεθόδους, τις προτάσεις, τα οφέλη και τα case studies, εταιριών και οργανισμών οι οποίες έχουν εντάξει τα drones σε διάφορες εφαρμογές, σε ποικίλους τομείς και δραστηριότητες, δίνοντας έμφαση στην Ασφάλεια, την Επιτήρηση και όλες τις εκφάνσεις της ευρύτερης έννοιας της Πολιτικής Προστασίας διοργανώνουν η Expoline και η Smart Press.

Οι δύο εταιρείες, η Expoline που διοργανώνει την Έκθεση Drone Expo και η Smart Press που εκδίδει το περιοδικό Security Manager συνεργάζονται στη διοργάνωση του 1ου online event “Drones 3S Project” (www.dronespro.gr).

Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη εισάγουν την τρίτη διάσταση στον επιχειρησιακό σχεδιασμό ασφάλειας.

Η ευελιξία, η προσαρμοστικότητα και το εύρος των επιλογών που δίνει η χρήση των μη επανδρωμένων αεροσκαφών, τα καθιστά απαραίτητα εργαλεία και ίσως θα είναι μία από τις λίγες φορές που οι υπηρεσίες ασφαλείας βρίσκονται ένα βήμα μπροστά από τις εισερχόμενες απειλές.

Η προσθήκη της διάστασης του ύψους, σε συνδυασμό με νέα εργαλεία επιτήρησης, όπως υπέρυθρες κάμερες, LIDAR, αισθητήρες, συστήματα ηχητικής προειδοποίησης, είναι πλέον ενταγμένα στην γκάμα των δυνατοτήτων τους, αλλάζοντας δραματικά τους παραδοσιακούς τρόπους με τους οποίους πραγματοποιούνται οι επιχειρήσεις, επεκτείνοντας τις δυνατότητες πέρα από την παραδοσιακή οπτική παρατήρηση, πολλαπλασιάζοντας την αποτελεσματικότητα των εργασιών.

Φυσικά, δεν είναι μόνο ο τομέας της ασφάλειας που μπορεί να ωφεληθεί από τη χρήση των drones, αλλά και πολλοί άλλοι τομείς. Ο κατασκευαστικός τομέας έχει εισάγει την εναέρια αποτύπωση για το σχεδιασμό έργων, τον έλεγχο της πορείας κατασκευών και την επιτήρηση κρίσιμων σημείων των υποδομών.

Η γεωργία, έχει πλέον στη διάθεσή της προσιτές και αποτελεσματικές μεθόδους για τον έλεγχο και την φροντίδα των καλλιεργειών και των εδαφών, καθώς και την καλύτερη κατανομή των πόρων με ακρίβεια.

Επίσης, βλέπουμε, όλο και αυξανόμενη τη συμμετοχή των μη επανδρωμένων αεροσκαφών σε αντιμετώπιση περιστατικών έρευνας και διάσωσης, ενώ όλο και περισσότερες τεχνολογικές καινοτομίες εντάσσονται στον εξοπλισμό τους.

Όσο οι εφαρμογές και οι χρήσεις των μη επανδρωμένων εναέριων συστημάτων αυξάνονται, τόσο αυξάνεται και η αναγκαιότητα εκπαίδευσης και τήρησης κανόνων ασφαλείας πτήσεων.

Το νομοθετικό πλαίσιο που υφίσταται από το 2017, είναι πλέον έτοιμο να αναθεωρηθεί σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, με την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Ασφαλείας Αεροπορίας (EASA) να εισηγείται κανόνες και δομές για την ομαλή και ασφαλή χρήση των drones.

Σημαντική είναι επίσης και η ύπαρξη συστημάτων προστασίας (C-UAV), προκειμένου να διασφαλιστούν οι ζώνες απαγόρευσης πτήσεων UAV (No Fly UAV Zone) και να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ασύμμετρης απειλής σε δημόσια κτήρια, εγκαταστάσεις, αεροδρόμια κ.α. με χρήση drones, μία αγορά που το 2025 θα ξεπεράσει τα 4 δισ. ευρώ.

Όλα αυτά τα νέα δεδομένα, που επιφέρει η ευρύτατη αξιοποίηση των Drones, θα αναδείξουμε στο “ Drone 3S Project ” που αποτελεί το πρώτο στην Ελλάδα διαδικτυακό event για τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε Δωρεάν.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Συνέδριο Drone 3S Project απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να κατανοήσουν τις τάσεις, να αξιολογήσουν τις εξελίξεις και να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες ανάπτυξης της αγοράς των drones όπως:

  • Διευθυντές και Υπεύθυνους Ασφάλειας Δημόσιων Οργανισμών και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων
  • Στελέχη και Προσωπικό Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας
  • Εταιρίες Υλοποίησης Τεχνολογικών Έργων Ασφάλειας
  • Επαγγελματίες Σωμάτων Ασφάλειας (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό)
  • Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων
  • Στελέχη Υπηρεσιών Πολιτικής Προστασίας Περιφερειών και Δήμων
  • Εταιρίες Τεχνικών Έργων και Κατασκευών
  • Στελέχη Εταιρειών Κοινής Ωφέλειας
  • Στελέχη Ασφαλιστικών Οργανισμών και Εμπειρογνώμονες
  • Χειριστές Drones
  • Ρυθμιστικές Αρχές και Κυβερνητικούς Αξιωματούχους

Επίσης, αφορά Αναλυτές, Ακαδημαϊκά Ιδρύματα και Εκπαιδευτικούς…. καθώς και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ενημερωθεί σχετικά με τις σύγχρονες εφαρμογές των Drones στους τομείς της ασφάλειας, επιτήρησης, πολιτικής προστασίας και των διαδραστικών οικοσυστημάτων ως τμήμα της έννοιας του Internet of Things.

Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στο site του Συνεδρίου εδώ, ενώ αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο contact@dronespro.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr