NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το IDEA προσφέρει στήριξη μέχρι €60.000 σε υπηρεσίες και κεφάλαιο σε startups

Το IDEA προσφέρει στήριξη μέχρι €60.000 σε υπηρεσίες και κεφάλαιο σε startups
22_12_2020 | 14:57 22_12_2020 | 14:59
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα, Κύπρος

Το Κέντρο Καινοτομίας IDEA δέχεται αιτήσεις για νέα startups (νεοφυείς επιχειρήσεις) και ενθαρρύνει άτομα που έχουν μία καινοτόμο ιδέα να υποβάλουν τις ιδέες τους μαζί με ένα βασικό επιχειρηματικό πλάνο.

Σε όσους επιλεχθούν, θα προσφερθεί ολοκληρωμένο πρόγραμμα στήριξης με υπηρεσίες και μετρητά με στόχο την εμπορικοποίηση (commercialisation) της καινοτομίας τους. Μέχρι στιγμής, το IDEA έχει στηρίξει 58 νεοφυείς επιχειρήσεις και έχει δημιουργήσει περισσότερες από 80 νέες θέσεις εργασίας.

«Ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων είναι κρίσιμης σημασίας για την ευημερία της κοινωνίας μας – εξού και το IDEA συνεχίζει δυναμικά να στηρίζει νέους και νέες με καινοτόμες ιδέες και όρεξη για δουλειά» σημειώνεται σχετικά.

Το IDEA έχει βραβευτεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το 2019, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε 29 χώρες ως το πρώτο στο είδος του σε ευρωπαϊκό επίπεδο στην προώθηση των επιχειρηματικών δεξιοτήτων.

Ως ο «μοναδικός» μη-κερδοσκοπικός οργανισμός στην Κύπρο, ενισχύει «την κουλτούρα καινοτομίας στη χώρα και αναβαθμίζει την Κύπρο σε περιφερειακό κέντρο. Εξάλλου, έχει βραβευθεί δύο φορές στα Cyprus Responsible Business Awards, ενώ απολαμβάνει ένα ισχυρό διεθνές δίκτυο».

Οι αιτήσεις γίνονται μέσω της ιστοσελίδας μας ideacy.net/how-to-apply/ και η προθεσμία λήγει στις 21 Φεβρουαρίου

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr