NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Κοινωνία
ανάγνωση

Το Womanitee στηρίζει τη βιώσιμη μόδα και ενισχύει 70 κοινωφελείς οργανισμούς

Το Womanitee στηρίζει τη βιώσιμη μόδα και ενισχύει 70 κοινωφελείς οργανισμούς

Womanitee και Fabric Republic συνεχίζουν τη συνεργασία τους υποστηρίζοντας τη συμβολή της βιομηχανίας της μόδας στην κυκλική οικονομία και αποχαιρετούν το 2020 με μια πράξη φροντίδας.

Οι γυναίκες του επιχειρείν, στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης οργανώνουν με τους εργαζόμενους της εταιρείας τους δράσεις ευαισθητοποίησης που περιλαμβάνουν συγκέντρωση ρουχισμού και ενημέρωση σχετικά με τη βιομηχανία της μόδας, που αποτελεί τη 2η μολυσματική βιομηχανία μετά από αυτή του πετρελαίου.

Στόχος του προγράμματος είναι τα ρούχα που δε χρησιμοποιούνται πια από τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, να μεταφερθούν στην έδρα του Fabric Republic, του πρώτου ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης πλεονάζοντος ενδύματος, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κι εκεί, μετά τη συλλογή, τη διαλογή, τον καθαρισμό, την απολύμανση και την κατηγοριοποίηση των ενδυμάτων από εργαζόμενους και εθελοντές του Fabric Republic, να γίνει η συσκευασία και αποθήκευση τους.

Το επόμενο βήμα θα είναι η διανομή, σε συνεργασία με 70 κοινωφελείς οργανισμούς, των συγκεκριμένων ενδυμάτων και υποδημάτων σε ευπαθείς ομάδες που τα έχουν ανάγκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr