NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Πατούλης για κλειστό Ν. Σμύρνης: «Ξεκάθαρη βούλησή μας να ξεκινήσει άμεσα το έργο»

Πατούλης για κλειστό Ν. Σμύρνης: «Ξεκάθαρη βούλησή μας να ξεκινήσει άμεσα το έργο»

Οι τρόποι διευθέτησης των τελευταίων εκκρεμοτήτων που σχετίζονται με την ολοκλήρωση της μελέτης για την κατασκευή του νέου κλειστού γηπέδου Ν. Σμύρνης και επίσπευσης των σχετικών διαδικασιών, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα κατασκευής του, ήταν το αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τη συμμετοχή του Δημάρχου Ν. Σμύρνης Σ. Τζουλάκη, της Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Δ. Νάνου και εκπροσώπων της αναδόχου εταιρείας.

Στη συζήτηση μετείχε ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής Αλ. Καλογερόπουλος και η Προϊσταμένη του τμήματος Κτιριακών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Ε. Πλιάκα.

«Η ξεκάθαρη βούλησή μας, ήταν και είναι να ξεκινήσει άμεσα το έργο, το οποίο έχει καθυστερήσει εξαιτίας του ερασιτεχνισμού και της προχειρότητας της προηγούμενης διοίκησης η οποία δημοπράτησε το έργο μόνο στα «χαρτιά» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης και επισήμανε πως πρόθεση της Περιφέρειας είναι να συμβάλλει έμπρακτα στη διευθέτηση και των τελευταίων εκκρεμοτήτων, που σχετίζονται κυρίως με τη μελέτη του έργου, προκειμένου να δοθεί το πράσινο φως για την εκκίνηση των εργασιών.

«Η Περιφέρεια Αττικής ήταν, εδώ και πολλούς μήνες, και είναι έτοιμη να προχωρήσει στην υπογραφή της σύμβασης και προτίθεται, εκτός από τη χρηματοδότηση του έργου, να συμβάλλει ακόμα και σε τεχνικό επίπεδο όπου απαιτηθεί, προκειμένου να μη χαθεί άλλος χρόνος», επισήμανε.

Σ΄αυτό το πλαίσιο και αφού κατατέθηκαν απ΄όλες τις πλευρές οι απόψεις για τα κενά και τις ανάγκες που υπάρχουν συμφωνήθηκε, κατόπιν σχετικής πρότασης του Περιφερειάρχη, να επαναληφθεί η τηλεδιάσκεψη σε μία εβδομάδα προκειμένου να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις και να οριστούν τα τελικά χρονοδιαγράμματα έναρξης του έργου.

Με αυτή την πρόταση του Περιφερειάρχη συμφώνησε και ο Δήμαρχος Ν. Σμύρνης ο οποίος από την πλευρά του δεσμεύθηκε να επιταχύνει την ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων, που απομένουν από την πλευρά του Δήμου και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας ο οποίος τόνισε ότι θα εξετάσει τον τρόπο που μπορεί να συμβάλλει και αυτός από την πλευρά του για την έγκαιρη έναρξη του έργου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr