NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η Amazon πούλησε δισεκατομμύρια προϊόντα κατά την περίοδο των διακοπών

Η Amazon πούλησε δισεκατομμύρια προϊόντα κατά την περίοδο των διακοπών
29_12_2020 | 10:32 29_12_2020 | 10:33
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Εμπόριο

Η Amazon ανακοίνωσε ότι παρέδωσε δισεκατομμύρια προϊόντα παγκοσμίως την περίοδο των διακοπών για τα Χριστούγεννα, καθώς ολοκληρώνει αυτό που αναμένεται να είναι ένα τρίμηνο - ρεκόρ για τις δραστηριότητες της, εν μέσω της συνεχιζόμενης πανδημίας.

Σε μια νέα ανάρτηση, ο κολοσσός του ηλεκτρονικού εμπορίου δήλωσε ότι είχε μια «ρεκόρ σεζόν διακοπών» με την «μεγαλύτερη, ιστορικά, εξοικονόμηση για τους πελάτες, την ανάπτυξη μικρών επιχειρήσεων και την προσφορά στην κοινότητα».

Παρέδωσε περισσότερα από 1,5 δισεκατομμύρια παιχνίδια, προϊόντα οικιακής χρήσης, προϊόντα ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας και ηλεκτρονικά. Οι πωλήσεις τρίτων στην αγορά της Amazon αυξήθηκαν περισσότερο από 50% σε ετήσια βάση παγκοσμίως.

Η εταιρεία αναφέρει πως έχει «απορροφήσει» περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια δολάρια σε λειτουργικά κόστη για λογαριασμό ανεξάρτητων πωλητών φέτος, ενώ είχε δηλώσει προηγουμένως ότι θα αναβάλει την ετήσια αύξηση των τελών εκπλήρωσης έως την 1η Ιουνίου λόγω της πανδημίας.

Η εταιρεία δήλωσε την 1η Δεκεμβρίου ότι οι ανεξάρτητες επιχειρήσεις σημείωσαν αύξηση των πωλήσεων στα 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια από τη Black Friday έως τη Cyber Monday, αύξηση 60% σε ετήσια βάση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr