NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η LafargeHolcim εξαγοράζει την Firestone Building Products για 3,4 δισ. δολάρια

Η LafargeHolcim εξαγοράζει την Firestone Building Products για 3,4 δισ. δολάρια

Η LafargeHolcim, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής τσιμέντου στον κόσμο, ανακοίνωσε μια συμφωνία 3,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την εξαγορά της Firestone Building Products από την Bridgestone Corporation, τη μεγαλύτερη εξαγορά της σε περισσότερο από μια δεκαετία.

Η αγορά της επιχείρησης προϊόντων στέγης είναι η μεγαλύτερη υπό τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Jan Jenisch, ο οποίος από τότε που ανέλαβε το 2017 έχει επικεντρωθεί στην αποπληρωμή των χρεών, σταματώντας τις λιγότερο κερδοφόρες δραστηριότητες και τις μικρότερες συμφωνίες.

Η συμφωνία αναμένεται να βοηθήσει τη LafargeHolcim να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη ζήτηση για στέγες που παράγουν ηλιακή ενέργεια και δροσερά κτίρια, σε πόλεις όπως το Σαν Φρανσίσκο που απαιτούν ηλιακούς συλλέκτες σε νέα κτίρια.

Ο Jenisch δήλωσε ότι η εστίαση της εταιρείας βρίσκεται τώρα στην ανάπτυξη, με σχέδια να αναπτύξει την Firestone Building Products εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου επί του παρόντος παράγει σχεδόν το 90% των ετήσιων πωλήσεών, από τα συνολικά 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr