NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Tesla: Σε «κυνήγι ταλέντων» για τη δημιουργία κέντρου σχεδιασμού στην Κίνα

Tesla: Σε «κυνήγι ταλέντων» για τη δημιουργία κέντρου σχεδιασμού στην Κίνα

Η Tesla βρίσκεται σε αναζήτηση διευθυντή σχεδιασμού στην Κίνα, μέρος των προσπαθειών της για να ανοίξει ένα στούντιο «πλήρους λειτουργίας» στη Σαγκάη ή το Πεκίνο, στο οποίο θα σχεδιάζει ηλεκτρικά αυτοκίνητα προσαρμοσμένα στις προτιμήσεις των Κινέζων καταναλωτών.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Reuters, η εταιρεία «ψάχνει» τη βιομηχανία τους τελευταίους τέσσερις μήνες, με στόχο τον εντοπισμό του κατάλληλου προσώπου, αναζητώντας υποψηφίους με 20 ή περισσότερα χρόνια εμπειρίας που να είναι εξοικειωμένοι με την κινεζική αγορά και να μπορούν να γεφυρώσουν το «χάσμα» μεταξύ Κίνας και Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ορισμένοι υποψήφιοι έδωσαν ήδη συνέντευξη στον επικεφαλής του παγκόσμιου σχεδιασμού της Tesla, Franz von Holzhausen, αν και δεν είναι σαφές πόσοι πιθανοί υποψήφιοι έχουν προσεγγιστεί από την εταιρεία και τους «κυνηγούς» ταλέντων της.

Η Κίνα είναι η μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον κόσμο αλλά και η μεγαλύτερη όσον αφορά στα ηλεκτρικά οχήματα, με όγκο πωλήσεων που αναμένεται να φθάσει σε περίπου 1,5 εκατομμύρια οχήματα φέτος.

Είναι επίσης η Νο.2 αγορά της Tesla μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr