NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Deutsche Bank: «Κόβει» τους δεσμούς με τον Trump και τις εταιρείες του

Deutsche Bank: «Κόβει» τους δεσμούς με τον Trump και τις εταιρείες του

Η Deutsche Bank δεν θα συνεργαστεί στο μέλλον με τον Αμερικανό Πρόεδρο, Donald Trump, ή τις εταιρείες του, μετά την εισβολή υποστηρικτών του στις 6 Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times.

Η Deutsche Bank είναι ο σημαντικότερος δανειστής του Trump, με περίπου 340 εκατομμύρια δολάρια σε δάνεια υπό εκκρεμότητα από τον Trump Organization, τον οργανισμό του Αμερικανού προέδρου που επί του παρόντος επιβλέπεται από τους δύο γιους του.

Εκπρόσωπος της Deutsche Bank αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα. Η Christiana Riley, επικεφαλής των δραστηριοτήτων της τράπεζας στις ΗΠΑ, καταδίκασε την περασμένη εβδομάδα τη βία, σε μια ανάρτηση στο LinkedIn.

«Είμαστε περήφανοι για το Σύνταγμά μας και υποστηρίζουμε εκείνους που επιδιώκουν να το υποστηρίξουν για να διασφαλίσουν ότι τη βούληση του λαού τηρείται και ότι πραγματοποιείται μια ειρηνική μετάβαση εξουσίας», έγραψε.

Το Reuters ανέφερε το Νοέμβριο ότι η Deutsche έψαχνε τρόπους να τερματίσει τη σχέση της με τον Trump μετά τις προεδρικές εκλογικές, αντιμετωπίζοντας «την αρνητική δημοσιότητα που απορρέει από τον δεσμό».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr