NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Telefónica πουλάει τις κεραίες κινητής σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική

Η Telefónica πουλάει τις κεραίες κινητής σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική

Η American Tower εξαγόρασε την δραστηριότητα κεραιών κινητής της Telefónica, Telxius Towers, για περίπου 9,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Telefónica θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τις κεραίες, εκμισθώνοντάς τις από τον American Tower. Την ίδια στιγμή, η τελευταία θα εμπορεύεται επίσης την χρήση των κεραιών, ενεργώντας ως ουδέτερος πάροχος.

Η Telxius Towers διαθέτει περίπου 30.722 σημεία στη Γερμανία, την Ισπανία, τη Βραζιλία, τη Χιλή, το Περού και την Αργεντινή. Ο Tom Bartlett, Διευθύνων Σύμβουλος της American Tower, δήλωσε ότι οι πύργοι είναι όλοι ύψους 30 - 35 μέτρα.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συμφωνίας που ανακοινώθηκε σήμερα, η American Tower σκοπεύει να δαπανήσει περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή περίπου 3.300 νέων τοποθεσιών στη Γερμανία και τη Βραζιλία έως το 2025.

Η εξαγορά αναμένεται να κλείσει σε δύο ξεχωριστές συναλλαγές, ξεκινώντας από το δεύτερο τρίμηνο του 2021: μία συναλλαγή για την ευρωπαϊκή δραστηριότητα και μια άλλη για τις δραστηριότητες της Λατινικής Αμερικής, με την επιφύλαξη κανονιστικών εγκρίσεων σε αυτές τις περιοχές.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr