NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

​Backbone και Avin συνεχίζουν τη συνεργασία τους και το 2021

​Backbone και Avin συνεχίζουν τη συνεργασία τους και το 2021

Tο νέο website της AVIN επανασχεδίασε η Backbone με στόχο την ανάδειξη της νέας εταιρικής ταυτότητας, με μια σύγχρονη παρουσία στο διαδίκτυο που προσφέρει εύκολη πλοήγηση μέσω ενός μοντέρνου και ξεχωριστού UI/UX.

Στο τμήμα του mobile, έγινε ειδική μελέτη για την προβολή του site σε κινητές συσκευές, ώστε η πλοήγηση να γίνεται με τον απλούστερο τρόπο, όπως σε μια εφαρμογή.

Σημαντικό εργαλείο είναι η ειδική σελίδα που εμφανίζει όλα τα πρατήρια της AVIN σε χάρτη, βάση της απόστασης από την τοποθεσία του χρήστη, με πολλαπλά φίλτρα παροχών. Επίσης δημιουργήθηκε η ειδική ενότητα στην σελίδα “παραγγελίας πετρελαίου θέρμανσης”, με διαδραστικό χαρακτήρα, ώστε οι χρήστες να εισάγουν και να ενημερώνονται αυτόματα για το κόστος, τους πόντους που μπορούν να κερδίσουν μέσω του προγράμματος επιβράβευσης AVIN Κερδίζω, καθώς και τα οφέλη που προκύπτουν από τις πληρωμές τους.

Όλες οι δραστηριότητές της εταιρείας παρουσιάζονται μέσω της ιστοσελίδας, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την εικόνα της και αναδεικνύοντας την ως μια κορυφαία εταιρεία. Η ιστοσελίδα βασίζεται στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες web, αξιοποιώντας τεχνικές βελτιστοποίησης για SEO.

O Νίκος Κουτάκης, Director of Digital Services δήλωσε: “Η BACKBONE ευχαριστεί την AVIN για την απόλυτη εμπιστοσύνη που μας έδειξε και την άψογη συνεργασία. Είναι χαρά για εμάς να είμαστε μέρος του Digital Vision σας, καθώς οδεύουμε προς ένα φωτεινό και αισιόδοξο 2021.”

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr