NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Το λεωφορείο Irizar ie κερδίζει το βραβείο Λεωφορείο της Χρονιάς 2021

Το λεωφορείο Irizar ie κερδίζει το βραβείο Λεωφορείο της Χρονιάς 2021

Η Irizar e-mobility ξεκινά τη χρονιά με δύο νέα βραβεία. Το Irizar ie φορτηγό, κέρδισε το Οικολογικό Βιομηχανικό Όχημα της Χρονιάς 2021 ενώ η νέα γενιά 12 μέτρων Irizar ie λεωφορείο κέρδισε το βραβείο Bus of the Year 2021 στην Ισπανία.

Είναι η τρίτη φορά που η Grupo Editec (ο εκδότης των περιοδικών Viajeros και Transporte 3) και η κριτική επιτροπή, που εκπροσωπούν τους φορείς αστικών μεταφορών, έχουν απονείμει αυτό το βραβείο στα οχήματα e-mobility της Irizar. Το 2015, το i2e, όπως ήταν γνωστό εκείνη την εποχή, κέρδισε αυτήν την αναγνώριση και τρία χρόνια αργότερα, το 2018, το Irizar ie τραμ κέρδισε το βραβείο.

«Το να ξεκινήσουμε τη χρονιά κερδίζοντας αυτά τα δύο βραβεία μας γεμίζει με υπερηφάνεια και ικανοποίηση», λέει ο Imanol Rego, Γενικός Διευθυντής της Irizar e-mobility. «Αυτή η αναγνώριση είναι το αποτέλεσμα της δέσμευσης που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια στην τεχνολογία, την καινοτομία και τη βιωσιμότητα σε όλα τα είδη εφαρμογών».

«Αυτό το μοντέλο λεωφορείου λειτουργεί από το 2014 σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις όπως η Μαδρίτη, το Λονδίνο, η Μασσαλία, η Γένοβα και το Λουξεμβούργο, μεταξύ άλλων. Η εμπειρία και τα δεδομένα που αποκτήθηκαν τα τελευταία χρόνια δείχνουν την αξιοπιστία και την ασφάλεια αυτού του οχήματος».

Σχετικά με το λεωφορείο Irizar ie

Η νέα γενιά του λεωφορείου Irizar ie 12 μέτρων, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην εμπορική έκθεση Busworld 2019. Ένα 100% ηλεκτρικό λεωφορείο, μηδενικών εκπομπών που προσφέρει μια βιώσιμη και οικολογικά αποδοτική λύση αστικής κινητικότητας για να ανταποκριθεί στις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες των αστικών μεταφορών.

«Εκτός από τον ελκυστικό αισθητικό σχεδιασμό του, αυτή η νέα γενιά, διαθέσιμη σε εκδόσεις 10, 12, 15 και 18 μέτρων, ενσωματώνει καινοτομίες και νέες μπαταρίες. Ο χώρος έχει βελτιστοποιηθεί προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη χωρητικότητα επιβατών και περισσότερες επιλογές διαμόρφωσης του εσωτερικού.

Μια νέα γενιά πιο αποδοτικών μπαταριών συνδυάζεται με ένα αναγεννητικό σύστημα πέδησης, το οποίο μειώνει την κατανάλωση και προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία οχήματος. Το νέο λεωφορείο Irizar ie μπορεί να έχει έως και πέντε διαλειτουργικές θέσεις αργού σημείου φόρτισης χρησιμοποιώντας ένα σύνδεσμο combo 2.

Η αργή φόρτιση του οχήματος διαρκεί 3 ώρες. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης μέσω παντογράφου. Η χωρητικότητα φόρτισης μπορεί να κυμαίνεται από 50 kW έως 600 kW. Η νέα γενιά του Irizar ie λεωφορείου μπορεί να πιστοποιηθεί στην κατηγορία 2. Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη είναι Αποκλειστικός Εισαγωγέας και Διανομέας των Λεωφορείων Irizar στην ελληνική αγορά».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr