NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Δυνατότητα χρήσης του Google Calendar χωρίς σύνδεση - Σε ποιους απευθύνεται

Δυνατότητα χρήσης του Google Calendar χωρίς σύνδεση - Σε ποιους απευθύνεται

Η Google ανακοίνωσε την έναρξη για υποστήριξης για λειτουργία εκτός σύνδεσης στην εφαρμογή του Calendar στο web. Η νέα ενημέρωση θα είναι χρήσιμη σε περιπτώσεις που ο χρήστης βρίσκεται εκτός σύνδεσης ή δεν έχει καλή σύνδεση με το διαδίκτυο.

Η τελευταία αλλαγή επιτρέπει στον χρήστη να έχει πρόσβαση στο Ημερολόγιο όταν βρίσκεται εκτός σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένων εκδηλώσεων που ξεκινούν έως και πριν από τέσσερις εβδομάδες και φτάνουν σε οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον, ανά εβδομάδα, ημέρα ή μήνα. Ωστόσο, οι υπενθυμίσεις και οι εργασίες δεν θα είναι διαθέσιμες εκτός σύνδεσης.

Η υποστήριξη εκτός σύνδεσης του Calendar είναι διαθέσιμη σε πελάτες του Google Workspace με λογαριασμούς Essentials, Business Starter, Business Standard, Business Plus, Enterprise Essentials, Enterprise Standard και Enterprise Plus. Είναι επίσης διαθέσιμη για πελάτες G Suite Basic, Business, Education, Enterprise for Education και Nonprofits.

Για διαχειριστές IT, η λειτουργία είναι πλέον ενεργοποιημένη από προεπιλογή. Εντούτοις, υπάρχει και επιλογή για απενεργοποίηση της χρήσης εκτός σύνδεσης. Για τους τελικούς χρήστες, απενεργοποιείται από προεπιλογή ακόμα και μετά την ενεργοποίηση των διαχειριστών. Μπορούν, ωστόσο, να την ενεργοποιήσουν για κάθε συσκευή που χρησιμοποιούν.

Τα δεδομένα θα αποθηκεύονται στη συσκευή, εφόσον το Calendar χρησιμοποιείται εκτός σύνδεσης. Η Google, ωστόσο, προειδοποιεί τους χρήστες να μην χρησιμοποιούν τη λειτουργία εκτός σύνδεσης σε δημόσιους ή κοινόχρηστους υπολογιστές.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr