NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η FedEx «κόβει» χιλιάδες θέσεις εργασίας στην Ευρώπη - Ενσωματώνει την TNT Express

Η FedEx «κόβει» χιλιάδες θέσεις εργασίας στην Ευρώπη - Ενσωματώνει την TNT Express

Η FedEx ανακοίνωσε σχέδια περικοπής έως και 6.300 θέσεων εργασίας στην Ευρώπη. Η εταιρεία δήλωσε ότι θα μειώσει το ευρωπαϊκό εργατικό δυναμικό της, καθώς ολοκληρώνει την ενσωμάτωση της TNT Express.

Η εταιρεία σημείωσε ότι το κόστος των αποζημιώσεων θα μπορούσε να ανέλθει σε 575 εκατομμύρια δολάρια. Αναμένει ετήσια εξοικονόμηση κόστους μεταξύ 275 εκατομμυρίων και 350 εκατομμυρίων δολαρίων από το 2024.

«Αυτή η διαδικασία, αν και δύσκολη, θα μας επιτρέψει, μαζί με την ολοκλήρωση της ενσωμάτωσης δικτύου, να λειτουργήσουμε ως μία εταιρεία που προσφέρει μεγαλύτερη κάλυψη, ταχύτητα παράδοσης, εκτεταμένες λειτουργικές δυνατότητες και βελτιωμένα επίπεδα υπηρεσιών», δήλωσε η Karen Reddington, πρόεδρος της FedEx Express Europe.

Οι περικοπές θέσεων εργασίας θα επηρεάσουν τις επιχειρησιακές ομάδες και τις λειτουργίες back-office. Το σχέδιο υπόκειται σε διαδικασία διαβούλευσης σύμφωνα με τους τοπικούς κανόνες και κανονισμούς.

Η FedEx εξαγόρασε την TNT το 2016, χρησιμοποιώντας την ολλανδική εταιρεία παράδοσης για να επεκτείνει σημαντικά το δίκτυο παράδοσης στην Ευρώπη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr