NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Τα online events συνεχίζονται με επιτυχία στο Epsilon College!

Τα online events συνεχίζονται με επιτυχία στο Epsilon College!
21_01_2021 | 13:02 21_01_2021 | 14:02
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα, Events

Στις 17 Ιανουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η Online ημερίδα του Epsilon Net College, μέλος του Ομίλου εταιρειών Epsilon Net, με θέμα «Recruitment 4.0» με τη συμμετοχή κορυφαίων εισηγητών του HR.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν η Δρ. Εύη Προκόπη, ιδρύτρια και Πρόεδρος της Cosmoleadership, Global Leadership Association, ενώ είναι η νεότερη Ελληνίδα που μίλησε ποτέ στο Παγκόσμιο Συνέδριο του Project Management Institute και η μόνη Ελληνίδα που έχει μπει στη λίστα των 100 ατόμων παγκοσμίως με τη μεγαλύτερη επιρροή στον χώρο των Ανθρωπίνων Πόρων, η Δρ. Όλγα Παπαδογεωργάκη, διδάκτωρ Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει εξειδικευμένες σπουδές στον τομέα της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού στο Λονδίνο, η Νάσια Σκούντζου, HR Manager του Ομίλου Epsilon Net, SHRM Certified Professional, o Αποστόλης Κατσόρχης, Commercial Specialty | Outplacement, Practice Leader, Optimal HR Group και η Θεοδώρα Αισώπου, People and Culture Director, Fintech, Εlectronic Systems Management Services.

Λόγω της ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας θεματολογίας, η ημερίδα συγκέντρωσε πλήθος επαγγελματιών, στελεχών και εργαζομένων από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους, όπως διευθυντές HR, εργασιακούς συμβούλους, ακαδημαϊκούς, φοιτητές και αποφοίτους Οικονομικών σχολών, φοροτεχνικούς και στελέχη λογιστηρίων.

Η ομιλία παρουσιάστηκε ζωντανά μέσω zoom. Το κοινό συμμετείχε δυναμικά, υποβάλλοντας ερωτήσεις στους καλεσμένους εισηγητές, δημιουργώντας έτσι ευκαιρίες αλληλεπίδρασης και αναστοχασμού. Σημαντικά συμπεράσματα προέκυψαν ως απόρροια μιας αμιγώς διαδραστικής και άκρως διαφωτιστικής συζήτησης, μέσα από τις τοποθετήσεις 5 διακεκριμένων εισηγητών του HR με στόχο να προσδιοριστούν οι αλλαγές που έχουν συντελεστεί στο τομέα της προσέλκυσης του προσωπικού.

Στο πλαίσιο της μεγάλης ζήτησης έχει δοθεί πρόσβαση σε όλους μέσω του καναλιού της Epsilon Net στο YouTube.

Το Epsilon Net College προωθεί την εξέλιξη, τη δια βίου μάθηση και ταυτόχρονα οδηγεί την εκπαίδευση σε νέους δρόμους με διττά οφέλη τόσο σε εργαζομένους όσο και σε επιχειρήσεις. Μάθετε περισσότερα εδώ https://epsiloncollege.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr