NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Συνάντηση Δήμα με περιφερειάρχη Πελοποννήσου για το Ράλι Ακρόπολις

Συνάντηση Δήμα με περιφερειάρχη Πελοποννήσου για το Ράλι Ακρόπολις

Η τελευταία φορά που η διοργάνωση περιελάμβανε διαδρομές στην Πελοπόννησο ήταν το 2013.

Η επανάκαμψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου του θρυλικού και παγκοσμίως γνωστού “Ράλι Ακρόπολις” αποτέλεσε ένα από τα αντικείμενα της συνάντησης που ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας είχε χθες (Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου) το πρωί, στην Αθήνα, με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστο Δήμα, αρμόδιο για την Έρευνα και την Τεχνολογία.

Το θέμα αυτό θα συζητηθεί σε τηλεδιάσκεψη που ο περιφερειάρχης και ο υφυπουργός θα έχουν με τους δημάρχους, μεθαύριο Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, στις 2 το μεσημέρι, με τον Π. Νίκα να δηλώνει κατ’ αρχάς θετικός στην προοπτική αυτή που θα προβάλει την Περιφέρεια σε όλον τον κόσμο.

Ένα ακόμα ζήτημα που απασχόλησε τη συνάντηση του περιφερειάρχη με τον Χρ. Δήμα ήταν αυτό του Ταμείου Ανάκαμψης και η συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε αυτό, θέμα που θα συζητηθεί επίσης στην τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής.

Για το ίδιο θέμα, ο Π. Νίκας θα έχει σύντομα συνάντηση και με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Πολιτική και υπεύθυνο για την διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr