NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

V+O: Νέα συνεργασία με την εταιρία online delivery Wolt

V+O: Νέα συνεργασία με την εταιρία online delivery Wolt

​Η V+O ανακοίνωσε πως ενισχύει το πελατολόγιό της στον κλάδο των τεχνολογικών υπηρεσιών, ξεκινώντας μία νέα συνεργασία με την Wolt Ελλάδας, την ελληνική θυγατρική της φινλανδικής εταιρίας τεχνολογίας πίσω από τη δημοφιλή εφαρμογή διανομής φαγητού.

Η συνεργασία αφορά στο σχεδιασμό της επικοινωνιακής στρατηγικής για τη Wolt και στην παροχή συμβουλευτικής σε θέματα εταιρικής επικοινωνίας. Παράλληλα, η V+O θα αναλάβει τη λειτουργία Γραφείου Τύπου.

«Καλωσορίζουμε τη Wolt στην V+O. Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε το στρατηγικό συνεργάτη που θα ενδυναμώσει, επικοινωνιακά, την ανάπτυξη της Wolt στην Ελλάδα και θα αναδείξει το θετικό αντίκτυπο που δημιουργεί για τα συνεργαζόμενα καταστήματα, τους διανομείς και τους πελάτες της, μέσα από την παροχή πρωτοποριακών τεχνολογικών υπηρεσιών», δήλωσε σχετικά η κα. Χριστίνα Φατούρου, Γενική Διευθύντρια V+O.

Ο κος Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt Ελλάδας, δήλωσε με αφορμή τη νέα συνεργασία: «Η Wolt αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ευρώπη και στην Ελλάδα και αλλάζει συνολικά την εμπειρία του online delivery. Μέσα από τη νέα μας συνεργασία, με τη V+O, επιθυμούμε να αναδείξουμε τόσο την εταιρική διάσταση και τους ανθρώπους μας, όσο και τον τρόπο με τον οποίο η Wolt κάνει τη ζωή στην πόλη καλύτερη και πιο συναρπαστική».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr