NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

ΑΒ Βασιλόπουλος: Σε 100 καταστήματα η σειρά προϊόντων iNTEA

ΑΒ Βασιλόπουλος: Σε 100 καταστήματα η σειρά προϊόντων iNTEA

Η σειρά προϊόντων iNTEA σε κάψουλες τύπου Nespresso είναι πλέον στα ράφια περίπου 100 καταστημάτων της αλυσίδας super market ΑΒ Βασιλόπουλος.

«Έχουμε επιπλέον 100 λόγους να νοιώθουμε υπερήφανοι για τα καινοτόμα προϊόντα μας» δήλωσε ο πρόεδρος της Inbeverages κ. Γρηγόρης Δούνης, για να συμπληρώσει «Θεωρούμε ότι το προφίλ της αλυσίδας ΑΒ ταιριάζει απόλυτα με τον τρόπο που θέλουμε να παρουσιάζεται ένα τόσο ιδιαίτερο και πρωτοποριακό, για την ελληνική αγορά, προϊόν όπως το λειτουργικό τσάι iNTEA. Πλέον όποιος θέλει να ακολουθήσει τον υγιεινό τρόπο διατροφής που προτείνουμε, θα μπορεί να το εντάξει στην καθημερινότητά του ακόμα πιο εύκολα».

Το iNTEA είναι το ελληνικό λειτουργικό τσάι στην αγορά που διατίθεται σε κάψουλες Nespresso, ενώ η καινοτομία του βασίζεται στο συνδυασμό της ποικιλίας του ευεργετικού τσαγιού του βουνού Ολύμπου, με πέντε βότανα που κάνουν καλό στον οργανισμό, για υγεία, ομορφιά και ευεξία.

Η αρχή της συνεργασίας με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ είχε γίνει με τα hypermarket, αλλά πλέον η διάθεση της σειράς iNTEA προχώρησε και στα υπόλοιπα μεγάλα καταστήματα, Αττικής, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Λάρισας, Ηρακλείου και σχεδόν κάθε πρωτεύουσας νομού στην Ελλάδα. «Στα ράφια ο πελάτης του σούπερ μάρκετ θα μπορεί να βρει σύντομα και την έκδοση iNTEA με τα κλασσικά φακελάκια τσαγιού σε βιοδιασπώμενες πυραμίδες και στον ΑΒ Βασιλόπουλο».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr