NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Μασούτης: Νέα εποχή ψηφιακού μετασχηματισμού στην εταιρεία

Μασούτης: Νέα εποχή ψηφιακού μετασχηματισμού στην εταιρεία

Με μια καινοτόμο επιχειρησιακή δομή η εταιρεία Μασούτης πρωτοπορεί και ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της νέας εποχής, αξιοποιώντας τα εργαλεία της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης για την αποτελεσματικότερη οργάνωση και λειτουργία της.

Συστήνει μια ενισχυμένη Διεύθυνση Ψηφιακού Μετασχηματισμού η οποία, μεγιστοποιεί συνδυαστικά τις δυνατότητες δύο κλάδων: των νέων τεχνολογιών και του marketing. «Η εταιρεία Μασούτης έχοντας ως δομικό στοιχείο της στρατηγικής της τον διαρκή εκσυγχρονισμό, δημιουργεί μια νέα δομή που τη φέρνει μπροστά από τις εξελίξεις της αγοράς».

Όπως ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάννης Μασούτης «για την εταιρεία μας ο ψηφιακός μετασχηματισμός δεν είναι απλώς ένας τίτλος, αλλά μια συνολική αντίληψη την οποία κάνουμε πράξη με στόχο την αποτελεσματικότερη λειτουργία μας και τελικά την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, καθώς πιστεύουμε ότι όλα ξεκινούν και πρέπει να καταλήγουν στον άνθρωπο».

Τη Διεύθυνση Ψηφιακού Μετασχηματισμού αναλαμβάνει ο Σάββας Τορτοπίδης, διευθυντής πληροφορικής της εταιρείας, που θα έχει πρόσθετο ρόλο την οργάνωση και ψηφιοποίηση του marketing. «Η νέα οργανωτική δομή επιτυγχάνει την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και τη βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας, μέσα από ένα data driven περιβάλλον που ενισχύει την παραδοσιακή σχέση αλληλεπίδρασης με τον καταναλωτή. Βρίσκεται στην αιχμή των διεθνών τάσεων της αγοράς, καθώς δημιουργεί νέα προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν πληρέστερα και άμεσα τις καταναλωτικές ανάγκες».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr