NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

To 1o Διαδικτυακό Συνέδριο Βραβεύσεων της ασφαλιστικής αγοράς από τη Mega Brokers

To 1o Διαδικτυακό Συνέδριο Βραβεύσεων της ασφαλιστικής αγοράς από τη Mega Brokers
25_01_2021 | 17:37 25_01_2021 | 17:38
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Ασφάλειες

Σε ένα διαφορετικό “stage” με παρουσιάστρια την δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου, με όλη τη λάμψη που αρμόζει σε όλους όσους παρακολούθησαν και ιδιαίτερα σε αυτούς που βραβεύθηκαν για τα παραγωγικά τους αποτελέσματα το 2019 πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου τα Sales Awards από τη Mega Brokers.

Το συνέδριο εξελίχθηκε σε μία διαδικτυακή γιορτή την οποία τίμησαν στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς με τις δηλώσεις και τα μηνύματα ευχών και αισιοδοξίας για την εταιρεία και για τη νέα χρονιά.

Η παρουσιάστρια καλωσόρισε αρχικά τον Πρόεδρο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών και CEO της Eurolife κύριο Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου, ενώ ακολούθησαν συνδέσεις με τον κύριο Χρήστο Κάτσιο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Groupama Ασφαλιστικής, το Διευθύνοντα Σύμβουλο της INTERAMERICAN ασφαλιστικής κύριο Γιάννη Καντώρο, το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής ασφαλιστικής, κύριο Σταύρο Κωνσταντά, τον κύριο Giuseppe Zorgno, επικεφαλής της AIG ασφαλιστική στην Ελλάδα, τον κύριο Κάρολο Σαΐα, CEO της Interasco ασφαλιστικής και τον κύριο Νίκο Αντιμησάρη, νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ergo ασφαλιστικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι καλεσμένοι ομιλητές αναφέρθηκαν στις πρωτιές και διακρίσεις που έχει αποσπάσει η Mega BROKERS για τα εξαιρετικά παραγωγικά αποτελέσματα τόσο για το 2019 όσο και για το 2020 αντικατοπτρίζοντας την εμπιστοσύνη της ασφαλιστικής αγοράς, αλλά και τον αυξημένο αριθμό των διαμεσολαβητών που επιλέγουν την εταιρεία ως συνεργάτη για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και σε πρακτικές που αποβλέπουν σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και σε τεχνολογικές εξελίξεις αναφέρθηκαν στις ομιλίες τους και τα στελέχη της MEGA Brokers κύριοι Διογένης Μπαχτιάρογλου, Διευθυντής του τομέα Εμπορικών Λειτουργιών και Μιχάλη Κωστή, Διευθυντής Διοικητικών Λειτουργιών και Οργάνωσης.

Σημαντική αναφορά έγινε και για το My ACCOUNT που αποτελεί το πρώτο βήμα στην ψηφιακή σχέση μεταξύ MEGA Brokers – Συνεργάτη – Πελάτη.

Συγκεκριμένα είναι η νέα υπηρεσία που προσφέρει η εταιρεία σε όλους τους συνεργάτες και αφορά στη δημιουργία της προσωπικής ψηφιακής σελίδας του κάθε πελάτη των συνεργατών της MEGA Brokers, μέσω της οποίας έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται τα συμβόλαια του.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Mega Brokers, κύριος Τάσος Χατζηθεοδοσίου όπου και απέδειξε με την ομιλία του πως με πιο μοντέρνα προσέγγιση και στρατηγική έχει συμβάλει σημαντικά στην αναδιάρθρωση της εταιρείας κάνοντας ξεκάθαρο το μήνυμα « Το 2021 μας βρίσκει πιο ισχυρούς από ποτέ» με σαφείς αποδέκτες συνεργάτες και εταιρείες.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με το υψηλής συναισθηματικής αξίας για την οικογένεια Χατζηθεοδοσίου Βραβείο «ΚΑΡΒΟΥΝΗ» που τα τελευταία 13 χρόνια στηρίζει οικονομικά με σημαντικές χορηγίες και δράσεις μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς όπου φέτος η εταιρεία επίλεξε να στηρίξει το ορφανοτροφείο θηλέων η «ΜΕΛΙΣΣΑ» με αντικείμενο την παιδική προστασία για κορίτσια, αποδεικνύοντας πως για την MEGA BROKERS η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής της και της φιλοσοφίας της. (δείτε εδώ το ευχαριστήριο μήνυμα της προέδρου «ΜΕΛΙΣΣΑ»)

Ξεχωριστές ήταν οι βραβεύσεις των 43 συνεργατών που ήταν και η κορυφαία στιγμή για τους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης!

Με σύγχρονο τρόπο παρουσίασης και με στιγμιότυπα από την στιγμή παράδοσης του βραβείου τους αλλά και τις σύντομες δηλώσεις έγινε ξεκάθαρο πως η παραμονή στην κορυφή των εξελίξεων της αγοράς ιδιωτικής ασφάλισης είναι αποτέλεσμα ομαδικής συνεργασίας και μια επάξια επιβράβευση για όλους.

Με ηχηρά μηνύματα ξεκίνησε και την ομιλία του ο Πρόεδρος και ιδρυτής της Mega Brokers, κύριος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Παραμένοντας πιστός στη δέσμευση και στο όραμά του για ανάπτυξη της εταιρείας, ο κύριος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με επίκεντρο τους συνεργάτες έθεσε το δικό του στόχο «Η πορεία της εταιρείας θα συνεχιστεί ακόμη πιο δυναμικά και το 2021 ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά μας, τροφοδοτούμε την αγορά με ψηφιακά εργαλεία, καλύτερες αμοιβές και πρόσβαση σε ποιοτική πωλησιακή εκπαίδευση».

Σημαντική στιγμή αποτέλεσε και η προβολή βίντεο για τη συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινούπολης, την ΑΕΚ μιας ομάδας σύμβολο.

Με χαρακτηριστικά στιγμιότυπα με δηλώσεις των παικτών της ΑΕΚ οι οποίοι και έδωσαν συγχαρητήρια στους συνεργάτες της MEGA για την βράβευση τους.

ΠΑΕ ΑΕΚ & MEGA Brokers «σκοράρουν» μαζί λοιπόν και το 2021 καθώς η MEGA Brokers αποτελεί Επίσημο Ασφαλιστικό Συνεργάτη της ομάδας και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες ασφάλισης της ΠΑΕ ΑΕΚ (video ΑΕΚ)

Μία έκπληξη στο τέλος περίμενε τους συνεργάτες όπου παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά τα αποτελέσματα από 3 σημαντικούς διαγωνισμούς πωλήσεων της εταιρείας για το 2020, με έπαθλο ταξίδια και σημαντικά δώρα σε iMac, iphone, iPad.

Η MEGA BROKES καινοτόμησε για ακόμη μια φορά με την διαδικτυακή πλατφόρμα βραβεύσεων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr