NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ο Ιταλός Designer Gian Paolo Venier ζωντανά στην Τελετή Απονομής των 100% Hotel Design Awards

Ο Ιταλός Designer Gian Paolo Venier ζωντανά στην Τελετή Απονομής των 100% Hotel Design Awards
27_01_2021 | 16:04 27_01_2021 | 16:07
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Τουρισμός

Ο διεθνούς εμβέλειας Designer Gian Paolo Venier μιλάει για πρώτη φορά για τα επερχόμενα trends του Ξενοδοχειακού Design, στην Τελετή Απονομής των 100% Hotel Design Awards αυτή την Παρασκευή στις 18:00.

Με special καλεσμένο τον διεθνώς αναγνωρισμένο Designer Gian Paolo Venier, αναμένεται να ξεκινήσει η πιο εναλλακτική Τελετή Απονομής των 100% Hotel Design Awards. Ο φημισμένος Ιταλός Interior και Product Designer θα συνδεθεί ζωντανά με το κοινό που θα παρακολουθήσει τη βραδιά, κάνοντας μία σύντομη αναφορά στα Trends που αναμένεται να επικρατήσουν στα ξενοδοχεία τα επόμενα χρόνια, αλλά και στα σημεία-κλειδιά του σχεδιασμού ενός νέου καταλύματος.

Με σημαντικό portfolio σε όλο τον κόσμο, και ένα πλούσιο βιογραφικό με συνεργασίες όπως το Studio OTTO by Paola Navone, ο ιταλικός οίκος Ivory Collections, η συλλογή επίπλων της Airnova και η ιταλική εταιρεία παραγωγής υφασμάτων Abitex, ο Gian Paolo Venier θεωρείται ένας από τους πλέον καταξιωμένους Designers, με τη δική του οπτική στον κλάδο, και αναμένεται να δώσει μια πραγματικά ξεχωριστή χροιά στη βραδιά.

Το κοινό μπορεί εύκολα να παρακολουθήσει την Τελετή Απονομής, δηλώνοντας το ενδιαφέρον του σε αυτό το link και χρησιμοποιώντας τον ειδικό σύνδεσμο παρακολούθησης που θα λάβει στη συνέχεια, ενώ λίγα λεπτά πριν την έναρξη θα λάβει και τις σχετικές οδηγίες για τη συμμετοχή του στη Ζωντανή ψηφοφορία για το Special Digital Award. Μετά την ολοκλήρωση της βραδιάς, οι attendees θα λάβουν ειδικό υλικό από την τελετή απονομής, και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν συνεντεύξεις από τους νικητές των Βραβείων.

Τι πρέπει να κάνω για να παρακολουθήσω τα 100% Hotel Design Awards;

  1. Μπες στη σελίδα εγγραφής.
  2. Πάτα το κουμπί ''Πάρτε το εισιτήριό σας''.
  3. Λάβε το ειδικό Link Παρακολούθησης στο προσωπικό σου email.

Την ημέρα της διοργάνωσης, θα λάβεις 15 λεπτά πριν την έναρξη τη σχετική υπενθύμιση στο email σου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο +30 2109408714 ή στο info@hotelshow.gr .

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr