NEWSFLASH...
ανάγνωση

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Hub για έμπορους και επενδυτές η ΔΕΘ για τους Γερμανούς

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Hub για έμπορους και επενδυτές η ΔΕΘ για τους Γερμανούς

Ο Διευθυντής Παραρτήματος Β. Ελλάδος Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Γιώργος Θεοδωράκης πιστεύει ότι μελλοντικά θα δοθεί η δυνατότητα, στη Γερμανία να αποτελέσει τιμώμενη χώρα της ΔΕΘ.

Οι Γερμανοί οι οποίοι τρέφουν ισχυρούς δεσμούς με την Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη, προσδοκούν σε μία ισχυρή παρουσία του γερμανικού επιχειρείν στη ΔΕΘ και ταυτόχρονα αναπτύσσουν πρωτοβουλίες και δραστηριότητες με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας.

Για τις γερμανικές εταιρίες, απαντά ο κος Γιώργος Θεοδωράκης, η ΔΕΘ αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία οι γερμανικοί όμιλοι να παρουσιάσουν στην Ελλάδα τα καινοτόμα προϊόντα και τις προηγμένες υπηρεσίες τους, αλλά και να γνωρίσουν σημαίνοντα μέλη της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας με ενδιαφέρον να αναπτύξουν δραστηριότητα στη Γερμανία.

Αναμφίβολα, τονίζει η ο κος Θεοδωράκης, η ακύρωση, λόγω Covid-19, της 85ης ΔΕΘ με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία, αποτέλεσε μια χαμένη ευκαιρία για την περαιτέρω ενδυνάμωση της πολυετούς ελληνογερμανικής συνεργασίας, ωστόσο ο ίδιος αισιοδοξεί ότι θα δοθεί η δυνατότητα στην μεταλύτερη οικονομία της Ευρώπης να διαδραματίσει κεντρικό ρόλο σε κάποια από τις επόμενες διεθνείς διοργανώσεις της Θεσσαλονίκης.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr