NEWSFLASH...
ανάγνωση

Βασικός κρίκος για την επιτυχία της ΔΕΘ αεροπορικές και αεροδρόμια

Βασικός κρίκος για την επιτυχία της ΔΕΘ αεροπορικές και αεροδρόμια

Ρόλο κλειδί στην διοργάνωση των διεθνών συνεδρίων έχουν οι αεροπορικές διασυνδέσεις και οι υποδομές των αεροδρομίων για να δεχτούν τους επισκέπτες. Τύποι αεροσκαφών, συχνότητες δρομολογίων και προσθήκες νέων προορισμών βρίσκονται στο τρίπτυχο μίας επιτυχημένης διοργάνωσης.

Το epixeiro.gr απευθύνθηκε στην αεροπορική της Θεσσαλονίκης, ανοίγοντας το αφιέρωμα αυτό, αλλά και στην Fraport Hellas που έχει αναλάβει τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια

Η αεροπορική της Θεσσαλονίκης, η Ellinair προσβλέπει στην ΔΕΘ και την Fraport

Ellinair_1_a.jpg?mtime=20210131192138#asset:241924

Η ουσιαστική αναβάθμιση της εμπορικής έκθεσης της Θεσσαλονίκης θα αποτελέσει σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού σε ετήσια βάση, διευκολύνοντας την προώθηση του, αυξάνοντας παράλληλα και την επαγγελματική επισκεψιμότητα της πόλης επισημαίνει ο Διευθυντής Πωλήσεων της Ellianair S.A Κώστας Καναβάκης, προσθέτοντας πως εφόσον αυτό επιτευχθεί και ακολουθήσει αυξημένη αεροπορική ζήτηση λόγω συνεδρίων και θεματικών εκθέσεων σε ετήσια βάση, «θα μπορούσαμε και εμείς ως αερομεταφορέας, είτε να ενισχύσουμε συχνότητες πτήσεων, είτε να προσθέσουμε νέους προορισμούς, επιδιώκοντας ταυτόχρονα και συνεργασίες κοινών κωδικών με άλλες αεροπορικές εταιρείες».

Η Ellinair η οποία έχει κύρια βάση του στόλου της το αεροδρόμιο SGK θέλει να πιστεύει ότι η τιμολογιακή πολιτική της Fraport για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της, θα κινηθεί σε λογικά και ρεαλιστικά πλαίσια ώστε να συμβάλλει στο να επανακάμψει η αεροπορική κίνηση.

Fraport: Το αεροδρόμιο «Μακεδονία» κλέβει τις εντυπώσεις

Fraport_Makedonia_New-arrivals-with-all-4-belts-in-operation.jpg?mtime=20210131192452#asset:241928

Τον Σεπτέμβριο του 2018 βρεθήκαμε στην τελετή θεμελίωσης του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» όπου παρουσιάστηκαν τα σχέδια επέκτασης και αναβάθμισης του δεύτερου μεγαλύτερου αεροδρομίου της χώρας. Βίντεο 3D, φωτορεαλιστικές εικόνες και ιλιγγιώδεις αριθμοί προοικονομούσαν ένα έργο τομής για την Κεντρική Μακεδονία, για τη βόρεια Ελλάδα, για τα Βαλκάνια συνολικά.

Δυο χρόνια αργότερα, το νέο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» είναι γεγονός. Τα σχέδια έγιναν πραγματικότητα και κλέβουν τις εντυπώσεις. Ο νέος τερματικός σταθμός 34.033 τ.μ. συνδέεται με τον προϋπάρχων με αερογέφυρα, νέοι χώροι check-in, διπλάσιες πύλες αναχώρησης, μοντέρνο σύστημα ελέγχου και διαχείρισης αποσκευών, νέα καταστήματα εστίασης και αγορών συνθέτουν ένα αεροδρομικό περιβάλλον που θυμίζει τα κομβικά αεροδρόμια της Ευρώπης.

Επενδύθηκαν 222.900 ανθρωποημέρες και περί τα 100 εκατομμύρια ευρώ από τα 440 εκατομμύρια ευρώ του προγράμματος εκσυγχρονισμού των 14 αεροδρομίων που «τρέχει» η Fraport Greece και το «Μακεδονία» θα είναι πλήρως έτοιμο να υποδεχτεί το επιβατικό κοινό.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr