NEWSFLASH...
ανάγνωση

H ενημέρωση στην Θεσσαλονίκη έχει όνομα

H ενημέρωση στην Θεσσαλονίκη έχει όνομα

Από τα πολιτιστικά και επιχειρηματικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης, ότι συντελείται από μία απλή διοργάνωση μέχρι την διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από μία ανακοίνωση, από μία ημερίδα, ένα συνέδριο, μία συνέντευξη Τύπου δεν μπορεί να απουσιάζουν τα Δημοτικά ΜΜΕ.

Ακούν, μεταδίδουν, ενημερώσουν, εκπαιδεύσουν αναγνώστες και ακροατές. Η ενημέρωση είναι απαραίτητο συστατικό για την πρόοδο, την ευημερία μας και την πρόοδο.

Τα Δημοτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης βρίσκονται πολύ ψηλά στην ατζέντα του Δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα με κύριο στόχο της διαρκή αναβάθμιση του Δημοτικής Εταιρείας Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας (ΔΕΠΘΕ). Είναι συνυφασμένα με την ζωή και τον παλμό της Θεσσαλονίκης, με την αγορά της Θεσσαλονίκης με το επιχειρείν της Θεσσαλονίκης. Βρίσκονται παντού και σε κάθε σημείο της πόλης υποστηρίζοντας την ελευθερία, και διεκδικώντας νέα μερίδια στην αγορά.

Ο κ. Γιάννης Κεσσόπουλος, Γενικός Διευθυντής ΔΕΠΘΕ (TV100, FM100, FM100,6) σε δήλωσή του για τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αναφέρει ότι «τα Δημοτικά ΜΜΕ, η TV100 και ο FM100, είναι τα μέσα που άνοιξαν το δρόμο στην ελεύθερη ραδιοφωνία και τηλεόραση σε όλη την Ελλάδα. Η πορεία τους επί 34 χρόνια είναι ταυτισμένη με την πορεία της Θεσσαλονίκης. Επομένως για εμάς, αποτελούν μέρος της μεγάλης συζήτησης για την ανάπτυξη της πόλης και της κεντρικής Μακεδονίας.»

«Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εικόνα τους, που συντελέστηκε σε μόλις 10 μήνες, δείχνει τις προθέσεις της διοίκησης της ΔΕΠΘΕ και του Δήμου Θεσσαλονίκης, αλλά και τις δυνατότητες των ανθρώπων που εργάζονται γι’ αυτά», σημειώνει ο κ. Κεσσόπουλος και προσθέτει ότι «πλέον έχουμε μια τηλεόραση με ποιότητα σε κάθε σημείο της και ένα ραδιόφωνο που έχει επιστρέψει στους πολίτες και στην καθημερινότητά τους. Παράλληλα, συντελείται μια πολυμέτωπη προσπάθεια ανάπτυξης: με συνολικό rebranding, με αναβάθμιση τεχνολογικού εξοπλισμού, με προσεγγίσεις στα θεσμικά ζητήματα, με ενίσχυση του προσωπικού, με συνεργασίες με κορυφαίους φορείς, με άνοιγμα στον επιχειρηματικό κόσμο μέσα από τον εκσυγχρονισμό της εμπορικής πολιτικής».

«Με σοβαρότητα και αισιοδοξία, ετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα της πανδημίας, για να κάνουμε την TV100 πρότυπη περιφερειακή τηλεόραση στη χώρα και τον FM100 πρώτο ραδιόφωνο στις καρδιές των Θεσσαλονικέων», καταλήγει ο κ. Κεσσόπουλος.

TV-FM100.jpg?mtime=20210202215220#asset:242628


... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr