NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

TeamViewer: Υποστηρίζει παρόχους ιατρικής τεχνολογίας που ψηφιοποιούν την υγειονομική περίθαλψη

TeamViewer: Υποστηρίζει παρόχους ιατρικής τεχνολογίας που ψηφιοποιούν την υγειονομική περίθαλψη

Η Siemens Healthineers χρησιμοποιεί την TeamViewer για πολλά χρόνια σε πολλές δεκάδες χιλιάδες συσκευές απεικόνισης και εργαστηριακής διάγνωσης παγκοσμίως, όπως MRs και CT, σε νοσοκομεία και ιατρεία για να τις διατηρήσει εξ αποστάσεως και να υποστηρίξει κλινικό προσωπικό σε όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα της TeamViewer είναι προεγκατεστημένο σε πολλά διαφορετικά συστήματα της Siemens Healthineers. Εάν είναι απαραίτητο, η εταιρεία ιατρικής τεχνολογίας μπορεί να παρέχει άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων στους πελάτες της, ζητώντας από ειδικούς να συνδεθούν απευθείας με την συσκευή μέσω γρήγορης και ασφαλούς σύνδεσης χρησιμοποιώντας το TeamViewer και να διορθώσουν το πρόβλημα από απόσταση, χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψουν.

Η ταχεία βοήθεια από απόσταση βοηθά τους χειριστές και το προσωπικό των νοσοκομείων να διασφαλίσουν συνεχή ιατρική περίθαλψη για τους ασθενείς τους. Η σύνδεση μέσω TeamViewer γίνεται μέσω μιας κρυπτογραφημένης σύνδεσης Διαδικτύου από άκρο σε άκρο που πληροί τα υψηλά πρότυπα ασφάλειας των ιατρικών εγκαταστάσεων.

«Η TeamViewer υπήρξε σημαντικός συνεργάτης για εμάς εδώ και πολλά χρόνια», λέει ο Wolfgang Heimsch, Επικεφαλής Εξυπηρέτησης Πελατών της Siemens Healthineers. «Ο αριθμός των περιπτώσεων χρήσης που πρέπει να παρέχουμε με ασφαλή και υψηλής απόδοσης πρόσβαση στα συστήματά μας αυξάνεται εντός του κλινικού περιβάλλοντος. Γι’ αυτό η συνεργασία με την TeamViewer γίνεται ολοένα και πιο σημαντική για εμάς και γιατί βλέπουμε τεράστιες δυνατότητες να αξιοποιήσουμε αυτό».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr