NEWSFLASH...
LoveGreece
ανάγνωση

Γαλένι: Ένα προϊόν από την Κρήτη που φτιάχτηκε... καταλάθος [video]

Γαλένι: Ένα προϊόν από την Κρήτη που φτιάχτηκε... καταλάθος [video]
12_02_2021

Powered by:
LoveGreece we believe we can
epixeiro icon LoveGreece

​Η οικογένεια Ζερβού δραστηριοποιείται στο χώρο των γαλακτοκομικών προϊόντων με παράδοση που ξεκινάει σχεδόν παράλληλα με την ιστορία της οικογενείας.

Η Αφοι Ζερβού ΟΕ είναι μια οικογενειακή νεοσύστατη εταιρία και διαθέτει τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις στην περιοχή Ρουκάνι Τεμένους Ηρακλείου Κρήτης, καθώς και πιστοποίηση από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της περιφέρειας Κρήτης.

Όταν μια μέρα το τυρί άλλαξε υφή, οι παραγωγοί του βρέθηκαν μπροστά σε ένα κρεμώδες τυρί με έντονα αρωματική γεύση, αφήνοντας μια ισορροπημένη επίγευση. Έτσι, αποτελεί πλέον ξεχωριστή τυροκόμηση, που συσκευάστηκε πρόσφατα και ξεκίνησε το ταξίδι του εκτός του νησιού.

Το πιο γνωστό από όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι το γαλένι, το κρεμώδες τυρί, η γαλομυζήθρα και το παραδοσιακό γιαούρτι. Τα προϊόντα της, κατά κύριο λόγο, εντοπίζονται στην Κρήτη, σχεδόν σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες και σε επιλεγμένα σημεία, όπως και στην Αθήνα, σε κάποια σημεία.

Όπως αναφέρει ο Γιώργος Ζερβός, συνιδιοκτήτης της εταιρίας Αφοι Ζερβού, «το προϊόν έγινε κατά λάθος γύρω στο 2004-2005, για πολλά χρόνια το δίναμε χωρίς όνομα, ώσπου τελικά με νέες εγκαταστάσεις και με λογότυπα και με το όνομα αυτό, έχουμε βγει στην αγορά από τις αρχές του 2015».

«Η ποιότητα είναι αυτή που μπορεί να μας ξεχωρίσει, η ποιότητα και η συνέχεια, η συνέπεια στο να κάνουμε συνέχεια ένα προϊόν έτσι όπως το έχουμε πλασάρει».

«Η κίνηση των ξενοδοχείων να χρησιμοποιούν τοπικά προϊόντα είναι κάτι το οποίο θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και χρόνια και θα πρέπει να το στηρίξουμε όλοι, η πολιτεία, οι πολίτες και επιχειρήσεις, γιατί αυτό είναι το κλειδί για την οικονομία.

Οι παραγωγοί θεωρώ ότι μπορούν να καλύψουν τη ζήτηση των ξενοδοχείων στην Κρήτη, αρκεί να ξέρουν εκ των προτέρων τη ζήτηση που θα έχουν τα προϊόντα».

H στιγμή ορόσημο για την εταιρία θεωρεί ότι είναι η στιγμή που είπε «ουπς» η μάνα του όταν είδε ότι έγινε ένα λάθος στην παραγωγή και βγήκε αυτό το προϊόν.

Εμπνευσμένο από τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το LoveGreece ιδρύθηκε το 2013 σαν μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία. Οι Έλληνες επιχειρηματίες αποτελούν σημαντικό παράγοντα της χώρας που αξίζει να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο. Το LoveGreece υποστηρίζεται από την Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr