NEWSFLASH...
ανάγνωση

H ασφάλιση του αγροδιατροφικού τομέα χρειάζεται τεχνική κατάρτιση και τοπική παρουσία

H ασφάλιση του αγροδιατροφικού τομέα χρειάζεται τεχνική κατάρτιση και τοπική παρουσία

Πρόκειται για έναν νευραλγικό τομέα της ελληνικής οικονομίας που συμμετέχει συνολικά κατά 50% στο ΑΕΠ της χώρας. Για τις ανάγκες και τον τρόπο που μπορούν να αντισταθμιστούν οι κίνδυνοι στον τομέα, γράφει ο Θεόφιλος Ορφανίδης, Account Executive της Howden Matrix.

Ο αγροδιατροφικός τομέας, όρος που περιλαμβάνει από τον πρωτογενή τομέα, την μεταποίηση, την προώθηση, την εμπορία και μοιραία αγκαλιάζει την γαστρονομία και τη διάδοση του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού, αγγίζει σήμερα σχεδόν το 50% του ΑΕΠ της χώρας μας.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στον αγροδιατροφικό τομέα, με πληθώρα και ποικιλία επιχειρηματικής δραστηριότητας και με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα, διαδραματίζει η Βόρεια Ελλάδα, στην οποία η Howden Matrix διαθέτει ισχυρή παρουσία με μια ομάδα έμπειρων, άρτια καταρτισμένων στελεχών και γραφεία στη Θεσσαλονίκη και στα Ιωάννινα.

Οι αυξημένες ανάγκες και η συνεχής ανάπτυξη και τεχνολογική εξέλιξη του κλάδου των Τροφίμων και Ποτών, απαιτούν διαρκή επικοινωνία και τοπική παρουσία. Τόσο οι εξειδικευμένοι brokers, όσο και οι Account Executives της Howden Matrix είμαστε εδώ, κυριολεκτικά δίπλα σε όλες τις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται την ασφάλισή τους. Παρακολουθούμε από κοντά την εξέλιξη των αναγκών τους και σχεδιάζουμε -σε συνεργασία με τις διοικήσεις τους- την ολιστική κάλυψή τους, προτείνοντας πάντα μόνον τις αναγκαίες ασφαλιστικές λύσεις, που διασφαλίζουν πλήρως την εύρυθμη λειτουργία των παραγωγικών μονάδων, ανεξαρτήτως μεγέθους και αντικειμένου.

Σήμερα, οι κίνδυνοι που απειλούν μια επιχείρηση είναι πιο πολλοί από κάθε άλλη φορά και ο αγροδιατροφικός τομέας έχει ανάγκη περισσότερων και διαφορετικών καλύψεων, για να αποκρούσει επιτυχώς το ενδεχόμενο σημαντικών οικονομικών απωλειών.

Η νέα πραγματικότητα για το επιχειρείν κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη ενός μεγάλου μεσίτη ασφαλίσεων –στην Ελλάδα το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει περισσότερες από 750 μεγάλες και πολύ μεγάλες επιχειρήσεις-, με διεθνή εμβέλεια. Ενός μεσίτη που έχει τη δυνατότητα να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, που μπορεί να παρέχει τους καλύτερους όρους με το ανταγωνιστικότερο ασφάλιστρο και που μπορεί να εγγυηθεί την ταχύτατη διαχείριση και διαπραγμάτευση της βέλτιστης αποζημίωσης.

Περισσότερα για τη Howden Matrix μπορείτε να βρείτε εδώ:

 Howden Matrix (934.96 KB)

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr