NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

O εκπαιδευτικός όμιλος So Easy Education στην κορυφή των franchise brands

O εκπαιδευτικός όμιλος So Easy Education στην κορυφή των franchise brands

​Τα Βραβεία Franchise 2021 ανέδειξαν και φέτος τα 30 top franchise brands, με τις αιγίδες των ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών), ΕΣF (Ελληνικό Σύνδεσμο Franchise) και με Μέγα Υποστηρικτή την Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise.

O εκπαιδευτικός όμιλος So Easy Education κέρδισε το Bραβείο Customer Oriented Franchise για το έτος 2021, εν μέσω μιας πρωτοφανούς υγειονομικής και οικονομικής κρίσης. Ο οργανισμός So Easy Education διαθέτει 3 εξειδικευμένα brands:

  • So Easy με 26 χρόνια εμπειρίας στην ξενόγλωσση εκπαίδευση
  • ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ με 31 χρόνια εμπειρίας στη σχολική εκπαίδευση
  • Easy Win.net με 23 χρόνια εμπειρίας στην ψηφιακή εκπαίδευση.

Με 91 εκπαιδευτήρια σε Ελλάδα και Κύπρο, 952 καθηγητές, 28 ακαδημαϊκούς υπεύθυνους και περισσότερους από 12,000 σπουδαστές, ο όμιλος πρωτοπορεί, εφαρμόζοντας καινοτόμες μεθόδους βιωματικής μάθησης. Η φιλοσοφία των κέντρων So Easy Education μετατρέπει την εκπαίδευση σε μια συναρπαστική, πολυδιάστατη εμπειρία και αλλάζει τις ζωές των σπουδαστών στην πράξη, προετοιμάζοντας το μέλλον τους από τη νηπιακή κιόλας ηλικία. Τα εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα ξεδιπλώνουν τα μοναδικά ταλέντα των σπουδαστών και καλλιεργούν την ανάπτυξη δεξιοτήτων που είναι αναγκαίες τόσο για την καριέρα όσο και για τη ζωή τους.

Ο κ. Δημήτρης Ραμαντζάς, Co Founder & Partner του ομίλου So Easy Education δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σε μια δύσκολη συγκυρία όπως αυτή που ζούμε, το franchising αποτελεί την πλέον ασφαλή και σίγουρη επιχειρηματική προοπτική. Ειδικά στον τομέα της εκπαίδευσης, σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες του ΕΕΑ, μέσα στην τελευταία 5ετία έχει διαπιστωθεί συνεχής αύξηση σε επίπεδο αριθμού μαθητών αλλά και κύκλου εργασιών, τόσο στα κέντρα ξένων γλωσσών όσο και στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Εμείς στον όμιλο So Easy Education, ως πρωτεργάτες στην ανάπτυξη δικτύου στο χώρο της εκπαίδευσης, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής απόδοσης, σε όλους τους δυνητικούς ή και υφιστάμενους επιχειρηματίες που θέλουν να αναπτυχθούν γρήγορα, σίγουρα και δυνατά. Πιστεύουμε, όμως, ότι το έργο μας πετυχαίνει μόνο όταν βλέπουμε ικανοποιημένους τους πελάτες μας.

Γι’ αυτό και το συγκεκριμένο βραβείο αποτελεί επιβεβαίωση της καθημερινής σχέσης που χτίζουμε με τους σπουδαστές μας. Οι δυσκολίες του τελευταίου χρόνου, όχι μόνο δεν μας απομάκρυναν από τους πελάτες μας, αλλά αντίθετα μας έφεραν ακόμα πιο κοντά τους. Κάθε μέρα μπαίνουμε στα σπίτια των σπουδαστών μας, μέσα από τα ειδικά σχεδιασμένα διαδικτυακά μας μαθήματα, που εξασφαλίζουν μια άρτια εκπαιδευτική πορεία, χωρίς κενά και χωρίς προβλήματα. Βρίσκουμε πάντα τρόπο να είμαστε συνέχεια δίπλα σε κάθε σπουδαστή, που μας εμπιστεύεται και μας επέλεξε για να τον βοηθήσουμε να κατακτήσει τους στόχους του και να ζήσει τα όνειρα του, ακόμα και στα δύσκολα. Για εμάς οι δυσκολίες είναι πρόκληση για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Με αυτή την χρονιά ως παράδειγμα, επιθυμούμε ως όμιλος να αποτελούμε και πηγή έμπνευσης για τους νέους μας.»

Τα Βραβεία Franchise διοργανώνονται από το 2009 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr