NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία
ανάγνωση

Δωρεά από μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου του Κολλεγίου Ανατόλια στο ΓΝΘ «Ιπποκράτειο»

Δωρεά από μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου του Κολλεγίου Ανατόλια στο ΓΝΘ «Ιπποκράτειο»
16_02_2021 | 17:01 16_02_2021 | 17:02
epixeiro icon Ειδήσεις | Παιδεία - Νεολαία, Κοινωνία

Στη δωρεά ιατροφαρμακευτικού υλικού προς το ΓΝΘ «Ιπποκράτειο» προχώρησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου (τμήμα 3ΑΑ) του Κολλεγίου Ανατόλια σε μία συμβολική αλλά και ουσιαστική χειρονομία αλληλεγγύης προς όλους εκείνους που είτε νοσούν είτε βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας της νόσου Covid-19. ​

Με χρήματα που συγκέντρωσαν, τα παιδιά αγόρασαν δέκα παλμικά οξύμετρα δακτύλου για τις ανάγκες της Β΄ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του ΓΝΘ «Ιπποκράτειο» και μπουκαλάκια με νερό για τους υγειονομικούς, συνολικής αξίας 300 ευρώ.

Το έναυσμα έδωσε συμμαθητής τους του οποίου η μητέρα εργάζεται στο Ιπποκράτειο και τους πληροφόρησε για τις ανάγκες του νοσοκομείου.

Τα παιδιά οργάνωσαν τη συγκέντρωση χρημάτων και την προμήθεια των ειδών στο πλαίσιο του προγράμματος Service as Action του Κολλεγίου Ανατόλια.

Η καθηγήτρια και σύμβουλος του τμήματος Ζωή Κοτρώνη απευθύνθηκε στη Διοίκηση του Νοσοκομείου και ενημέρωσε για την πρόθεση των παιδιών να κάνουν τη συγκεκριμένη δωρεά, ως μία μικρή προσφορά στο δύσκολο έργο των ιατρών και νοσηλευτών.

Η δωρεά παραδόθηκε από δύο μαθητές στις 29 Ιανουαρίου 2021 στον Διευθυντή της Κλινικής Μιχάλη Δούμα, και συνοδεύτηκε από επιστολή των παιδιών προς το υγειονομικό προσωπικό.

«Ιδιαίτερα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, που περνάει όλη η ανθρωπότητα, την περίοδο της πανδημίας του ιού Covid-19, ήσασταν και είστε πρότυπο ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για όλους εμάς, παρέχετε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και δείχνετε στοργή και συμπόνια προς όλους τους ασθενείς. Θαυμάζουμε το έργο σας και την υπομονή σας και είμαστε κάτι παραπάνω από ευγνώμονες για αυτό» έγραψαν χαρακτηριστικά τα παιδιά.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr