NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Amazon αναπτύσσει το δικό της project για τα «ψηφιακά νομίσματα»

Η Amazon αναπτύσσει το δικό της project για τα «ψηφιακά νομίσματα»

Η Amazon ετοιμάζεται να ξεκινήσει το δικό της project «ψηφιακού νομίσματος» σε αναδυόμενες αγορές, σύμφωνα με μια σειρά θέσεων εργασίας που δημοσιεύθηκαν στο Διαδίκτυο.

Οι θέσεις για το τμήμα «Ψηφιακές και αναδυόμενες πληρωμές» της εταιρείας αποκαλύπτουν ότι αναπτύσσει ένα προϊόν που θα επιτρέπει στους πελάτες της να «μετατρέπουν τα μετρητά τους σε ψηφιακό νόμισμα», το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά προϊόντων.

Η δημοσίευση αναφέρει: «Χτίζουμε μια ομάδα τεχνολογίας για την κατασκευή καινοτόμων προϊόντων πληρωμών για πελάτες σε αναδυόμενες αγορές».

Οι θέσεις γνωστοποιούν ότι το έργο θα ξεκινήσει στο Μεξικό, αλλά θα μπορούσε να επεκταθεί και σε πελάτες σε άλλες αγορές της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής.

Αυτό δεν θα είναι το μόνο ψηφιακό έργο γύρω από αυτό θέμα για την Amazon. Ο τεχνολογικός γίγαντας έχει και το project Amazon Coins, που προσφέρει στους χρήστες εκπτώσεις σε αγορές σε tablet Kindle και Fire. Δεν είναι σαφές εάν τα δύο συνδέονται.

Τα νέα σχέδια ψηφιακού νομίσματος έρχονται καθώς σημαντικοί τεχνολογικοί γίγαντες δείχνουν να στηρίζουν τα κρυπτονομίσματα. Τον Ιανουάριο, για παράδειγμα, η Tesla αγόρασε Bitcoin αξίας 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων και είπε ότι θα αρχίσει να δέχεται συναλλαγές στο συγκεκριμένο ψηφιακό νόμισμα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr