NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Γεωργιάδης: Έρχεται πρόγραμμα ΕΣΠΑ για την εστίαση, «εν όψει του ανοίγματος»

Γεωργιάδης: Έρχεται πρόγραμμα ΕΣΠΑ για την εστίαση, «εν όψει του ανοίγματος»

Νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ που θα στοχεύει αποκλειστικά στην στήριξη της εστίασης προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως τόνισε «είμαστε ήδη σε επαφή με τον κύριο Καββαθά - τον κύριο Καββαθά τον αναφέρω ως Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ και Πρόεδρο που εκπροσωπεί την εστίαση θεσμικά- και είμαστε σε συνεννόηση και σχεδιάζουμε πρόγραμμα καινούριο ΕΣΠΑ εστιασμένο μόνο για την εστίαση, έτσι ώστε να μπορέσουμε να τους ενισχύσουμε έτι περαιτέρω, εν όψει του ανοίγματος».

Ο ίδιος τόνισε πως «καλώς εχόντων των πραγμάτων και όσο προχωρούν οι εμβολιασμοί, δεν μπορώ να πω ημερομηνία, αλλά εν πάση περιπτώσει, κύριε Πρόεδρε πλησιάζουμε στο να ανοίξουμε. Και θέλω να πω και κλείνοντας κάτι για τις επιχειρήσεις που κάνουν δεξιώσεις, catering, γάμους και τα λοιπά, που είναι πολλές στην Ανατολική Αττική, καλά το είπατε, είναι πολλά και ωραία τα κτήματα, η προσωπική μου γνώμη - θα διακινδυνεύσω να το πω αυτό - είναι ότι από τις αρχές Μαΐου θα είμαστε σε θέση να ανοίξουμε αυτές τις επιχειρήσεις».

«Πιστεύω λοιπόν, ότι με το πρόγραμμα των εμβολιασμών που προχωράει ταχύτατα, με την εξέλιξη του καιρού προς τον Μάιο και τις προβλέψεις του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας για το πως θα πάει η πανδημία στη χώρα μας, τους επόμενους μήνες, πιστεύω ότι τον Μάιο θα είμαστε σε θέση να ανοίξουμε και αυτές τις επιχειρήσεις. Άρα να κάνουν από τώρα τον προγραμματισμό τους. Είμαστε στο τέλος μιας δύσκολης διαδρομής» σημείωσε σχετικά.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr