NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

ΣΕΓΕ: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για την πρώτη Γυναικεία Ενεργειακή Κοινότητα​

ΣΕΓΕ: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για την πρώτη Γυναικεία Ενεργειακή Κοινότητα​

Η σύσταση της 1ης Ενεργειακής Κοινότητας «λαϊκής βάσης» στην Ελλάδα και στην Ευρώπη για Γυναίκες Επιχειρηματίες και τις Επιχειρήσεις τους είναι γεγονός και υλοποιείται από τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε. σε συνεργασία με την Κοιν.Σ.Επ ΗΛΕΚΤΡΑ Energy, επίσημο μέλος της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ενεργειακών Συνεταιρισμών (RESCOOP), η οποία θα παρέχει την τεχνική υποστήριξη του Έργου.

Στην Ενεργειακή Κοινότητα του Σ.Ε.Γ.Ε. μπορούν να συμμετέχουν μέλη του Συνδέσμου (είτε ως φυσικά, είτε ως νομικά πρόσωπα) με σκοπό να δραστηριοποιηθούν στον ενεργειακό τομέα, αξιοποιώντας τις καθαρές πηγές ενέργειας. Στόχος της ενεργειακής κοινότητας θα είναι η ενίσχυση των ατομικών/οικογενειακών εισοδημάτων, της τοπικής επιχειρηματικότητας και της αλληλέγγυας οικονομίας με όρους ενεργειακής δημοκρατίας.

Μερίδια Συμμετοχής

«Ορίσαμε ως ελάχιστο μερίδιο συμμετοχής τα 500€, προκειμένου η κοινότητα να είναι προσβάσιμη σε όλες τις Ελληνίδες Επιχειρηματίες», τονίζει η Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος (ΣΕΓΕ), κα Λίνα Τσαλταμπάση. «Από εκεί και έπειτα, το κάθε μέλος, είναι ελεύθερο να εισχωρήσει στην Ενεργειακή Κοινότητα αγοράζοντας όσα πολλαπλάσια μερίδια των 500€ επιθυμεί.»

«Ήδη το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή στην Ενεργειακή μας Κοινότητα ξεπέρασε κάθε προσδοκία», όπως αναφέρει η Πρόεδρος κα Τσαλταμπάση. «Είναι δε, άλλη μία απόδειξη ότι στο Σύνδεσμο η συλλογικότητα βρίσκει διέξοδο, καθώς από την πρώτη σκέψη μέχρι και την υλοποίηση, αλληλοεπίδρασαν σε Ομάδες Εργασίας, γυναίκες επιχειρηματίες από όλη την Ελλάδα, υπό την καθοδήγηση του επίσης Μέλους μας, κα Κοροβέση Αλίς, Γενικής Διευθύντριας του ΙΝΖΕΒ (Ινστιτούτο Κτιρίων Μηδενικής Ενεργειακής Κατανάλωσης).»

Οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για συμμετοχή ξεκίνησαν μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 5 Μαρτίου.

Όσες Γυναίκες Επιχειρηματίες ενδιαφέρονται, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο (29/03) και τον Απρίλιο (η ημερομηνία δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη) από τον Σ.Ε.Γ.Ε. και την Κοιν.Σ.Επ ΗΛΕΚΤΡΑ Energy

Γιατί να συμμετέχω στην πρώτη Γυναικεία Ενεργειακή Κοινότητα Γυναικών;

  • Γιατί με ένα μικρό μερίδιο μπορώ να αποκτήσω Ενεργειακή Αυτονομία
  • Γιατί με περισσότερα μερίδια μπορώ να αποκτήσω συμπληρωματικό εισόδημα
  • Γιατί συνεισφέρω στην Πράσινη Ανάπτυξη του Τόπου μου
  • Γιατί είμαι κομμάτι της Τοπικής Ανάπτυξης
  • Γιατί συνεργάζομαι με Γυναίκες από Όλη την Ελλάδα
  • Γιατί θέλω να είμαι κομμάτι της αλλαγής

Για περισσότερες πληροφορίες για την Ενεργειακή Κοινότητα του Σ.Ε.Γ.Ε. μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το Σύνδεσμο μέσω τηλεφώνου στο 2310224440 και μέσω email στο info@sege.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr